. _______________________________
jo mam wielką prośbę czy mogły mi ktoś przyciemnic szyby, a pożniej na srebrono zrobic. Z góry dziękuje. _______________________________ Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę! Bo to mnie sie lękają! :-|
ok zajme się tym wieczorem. szyby na ciemno, a później szyby na srebrno, tak? PS trzeba przyznać że fotka mogłaby być lepsza ale damy rade Zmieniony przez - Rutt w dniu 2008-02-24 15:18:55 _______________________________ Today, Tomorrow, Toyota... "latynoska elyta moto"
Przyciemniłem ale daj normalną, kolorową fote bo tutaj praktycznie nic nie widać Wtedy zrobimy to porządnie _______________________________ Today, Tomorrow, Toyota... "latynoska elyta moto"
łoł, moja stara fura _______________________________
Wielkie dzięki jutro dam kolorową fotke. SOG Kvrwa Pitbull niechcący dostał Proszę mu anulować Zmieniony przez - Yammakashi w dniu 2008-02-24 19:32:43 _______________________________ Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę! Bo to mnie sie lękają! :-|
on też dobry chłopak dasz dobrą fotke to Ci to porządnie zrobie _______________________________ Today, Tomorrow, Toyota... "latynoska elyta moto"
Rutt z góry dziękuję! A może pokusisz sie jeszcze o jakies ładne 16" podobaja mi się z takimi cienkimi ramionkami jakby szprychami. Zmieniony przez - Yammakashi w dniu 2008-03-04 23:50:03 _______________________________ Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę! Bo to mnie sie lękają! :-|
Dobrze z przyciemnieniem wygląda
foto felg nie weszło Ci coś, ale ogólne zajme sie szybami, jak nie dziś to jutro _______________________________ Today, Tomorrow, Toyota... "latynoska elyta moto"