Sprawdź swoje BMI Płeć: mężczyzna kobieta Masa ciała w kg: Wzrost w cm: sprawdź dawac tu swoje rekordy szybkości : jakim autem -silnik itp ile hm/h gdzie jaki rodzaj drogi A oto mój rekord: 160km/h polonez atu 1.6GLI teren zabudownay E-4 120km/h w mieście ograniczenie w tym miejscy było do 40km/h też atu polonezem 1.6GLI sterydall "mięśni nigty za dużo"
Masa ciała w kg:
Wzrost w cm:
sprawdź
dawac tu swoje rekordy szybkości : jakim autem -silnik itp ile hm/h gdzie jaki rodzaj drogi A oto mój rekord: 160km/h polonez atu 1.6GLI teren zabudownay E-4 120km/h w mieście ograniczenie w tym miejscy było do 40km/h też atu polonezem 1.6GLI sterydall "mięśni nigty za dużo"
poldek więcej nie pociągnie mój max 160hm/h oczywiście sogi dla mnie mile widziane odwdzięcze sie! sterydall "mięśni nigty za dużo"
ja na drugim biegu jechalem 110 km/h vw passat variant 2.0 115 KM
to czabyło dać na 3 i 4 i 5 to być mugł zadłosować na ostatnie!!ale autko spoko to prubuj dalej! aflon sterydall "mięśni nigty za dużo"
180 (zamknięty licznik) w Mercedesie w123 (Beczka) silnik 300D oraz 215 w mercedesie W107 z silnikiem 350 benzyna - a licznik kończy sie tam na 240, prekkość fabryczna 220 auto ma 24 lata i 100% po renowacji --==Pozdrawiam==--
opel astra 1.7 D na autostradzie w niemczech,170km h OFICER TESH PAKER!!!
Ford Mondeo 2,5 V6 - 240km/h , autostrada , niemcy. -=pozdrawiam=-
mazda 323f 2.0 144KM - 200km/h - autostrada pod Norymberga. "Nie dyskutuj z debilem bo najpierw ściągnie cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"
chevrolet corvette coupe zr1 z 92 roku 290 km\h autobahn w okolicach flensburga <=trzeba bylo sprawdzic to co kupujemy hehehe=>
250kmh nissan maxima 3.0V6 po malym tuningu silnika i zawieszenia miejsce : wiele takich miejsc np. Głogow ul.Legnicka 21-02-03 godz. 5.00 pozdrawiam
Nyska 15km/h miejsce:Pas startowy (nie mam prawka stary mnie kiedyś uczył) "I'm Neutral, BUT - Not Afraid You"