FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 7514 razy ¬

ROZRYWKA | Nauki Ścisłe
[Biol] Praca licencjacka z okulistyki - choroby oka związane z wiekiem  
[powiadom znajomego]    
Autor "[Biol] Praca licencjacka z okulistyki - choroby oka związane z wiekiem "   

Bejn
 Wysłana - 8 maj 2014 19:38        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Żeby nie zakładać nowego konta z tego samego IP piszę pytania brata. Praca lic. jak w temacie - problem z promotorem który zasadniczo podchodzi do sprawy " źródeł poszukajcie sobie sami " W bibliotece udało mu się dorwać jedna publikację, jednak nawet dosyć obszerna (ok 100 stron) to trochę za mało na napisanie pracy lic. na 30 stron, bez robienia plagiatu. Notatki własne oczywiście są, niemniej jednak chciałbym spytać czy ktoś mógłby polecić jakieś publikacje traktujące o tym zagadnieniu ?

Podkreślam - nie chodzi o żadne gotowce, ściagi, sugestie jak napisać czy jakiekolwiek inne wykorzystywanie wiedz i doświadczenia userow. Jedynie o pomoc w znalezieniu jakiegoś dodatkowego materiału, może ktoś miał stycznośc z jakąs publikacją, etc.

INSOMNIA
 Wysłana - 8 maj 2014 20:29      [zgłoszenie naruszenia]

niech przeszuka bazy publikacji naukowych
Scopus, ScienceDirect, google scholar

może znaleźć ciekawe angielskojęzyczne źródła

P4tr1ck
 Wysłana - 8 maj 2014 22:39      [zgłoszenie naruszenia]

Napisz mi dokładnie temat + kilka zdań jak to ma wyglądać to Ci poszukam i wyślę źródła w pdfach.

edit: zagadnienia które go interesują od razu w angielskiej terminologii

Zmieniony przez - P4tr1ck w dniu 2014-05-08 22:40:27

Nie umiesz szczęścia zauważyć?
Może za wysoko patrzysz.

Ekspert -

Bejn
 Wysłana - 9 maj 2014 15:40       [zgłoszenie naruszenia]

napiszę w poniedziedziałek bo brat wybył do wawy pokopać w bibliotece a jutro ja wybywam i dopiero w pon będzie mógł mi wyjasnic dokładnie jak to ma wyglądac. Ale z góry dziękuję :

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

[Biol] Praca licencjacka z okulistyki - choroby oka związane z wiekiem