na dziś to napewno nr.39.
A mecze nastepnej rundy będą dopiero dziś w nocy znane, jak skończą ci którzy grają dziś o 20.00.
Na pewno jutro będa grali Selby z Perrym i to jest pewniak 99% ale pewnie kurs bedzie słabiutki.
Z rana jutro coś napiszę jak już będzie wszystko wiadomo kto z kim gra.
42. Tottenham over 1,5 gola 1,57
43. Eintracht - Porto obie strzelą 1,58
44. Napoli over 1,5 gola 1,51
Zmieniony przez - Rinokot w dniu 2014-02-27 17:41:05
To nie były niepodzianki, bo 34 i 35 był kurs 2,20 przy 1,60 na druga opcję a 37 było po równo choć liczyłem, że Williams u siebie w Walii pokona sympatycznego i swoja drogą bardzo lubianego przeze mnie obywatela Hongkongu, zwłaszcza, że w poprzedniej rundzie rozprawił się z Robertsonem który już ma rekord brejków 100 punktowych wbitych w jednym sezonie - wbił ich 87(?) przy poprzednim rekordzie wynoszącym 61 i należącym do Judda Trumpa.
Maguire grał od początku turnieju z kontuzją kręgosłupa i na dobrą sprawę już dawno go powinno nie być ale w poprzednich rundach, oprócz meczu z Samem Bairdem poradził sobie wyjątkowo gładko i myślałem, że jednak kontuzja nie taka straszna jak było mówione, a do tego jest obrońcą tytułu. Chociaż z drugiej strony zawodnik bardzo chimeryczny i potrafiący przegrać nawet z kimś spoza Main Touru.
Teraz już będzie coraz trudniej bo zaczynają sie ćwierćfinały i siłą rzeczy pary są bardziej wyrównane choć są dwie niespodzianki - Walker i Perry.
Jeśli będą jakieś sensowne kursy to na pewno zagram przeciwko nim zwłaszcza, ze od jutra nie gramy systemem "najlepszy z 7" tylko z "najlepszy z 9" co raczej będzie sprzyjało faworytom i powodowało mniejsze prawdopodobieństwo jakiejś niespodzianki.
Może być?
e: a jak nie to mogę obliczać yield (ale muszę najpierw to skumać)ze stałą stawką tak jak napisałeś. Zmieniony przez - Rinokot w dniu 2014-02-28 18:59:28
Zmieniony przez - Rinokot w dniu 2014-02-28 19:02:55
Zmieniony przez - Rinokot w dniu 2014-02-28 19:07:43