Sprawdź ile procent masz tłuszczu Płeć: mężczyzna kobieta Obwód pasa (talii) w cm: Masa ciała w kg: sprawdź Siema, Jak w temacie - sprzedam stalowe felgi strukturalne, oryginalne GM, siedziały na Insigni; rozstaw śrub 5x120, 7Jx17H2, ET41; wiem że pasują do większości nowszych BMW. Nie będę przepisywał, więc link do olx: [olx.pl/oferta/felgi-strukturalne-17-cali-insignia-z-oponami-dunlop-zima-CID5-IDgPloW.html] Coś tam z tego mogę jeszcze zejść, nie są mi potrzebne, wpadły mi na zimę 19" z oponami Pozdro
Obwód pasa (talii) w cm:
Masa ciała w kg:
sprawdź
Siema, Jak w temacie - sprzedam stalowe felgi strukturalne, oryginalne GM, siedziały na Insigni; rozstaw śrub 5x120, 7Jx17H2, ET41; wiem że pasują do większości nowszych BMW. Nie będę przepisywał, więc link do olx: [olx.pl/oferta/felgi-strukturalne-17-cali-insignia-z-oponami-dunlop-zima-CID5-IDgPloW.html] Coś tam z tego mogę jeszcze zejść, nie są mi potrzebne, wpadły mi na zimę 19" z oponami Pozdro
wiem że pasują do większości nowszych BMW. akurat to jest bardzo ważna informacja, połowa forume rozbija się bmkami
Ważna, bo jak ktoś chce polatać bokiem to przekręca 5 śrub i ma komplecik p&p Chyba że ktoś będzie palił laka np. oplem mokką, to pardon