Sprawdź ile procent masz tłuszczu Płeć: mężczyzna kobieta Obwód pasa (talii) w cm: Masa ciała w kg: sprawdź Siema. Mam na sprzedaż nowy sprzęt turystyczny, jeszcze z metkami. Plecak Tatonka Tamas 60L link do mojej aukcji: [olx.pl/oferta/plecak-tatonka-tamas-60-nowy-jak-osprey-berghaus-gregory-deuter-CID767-IDf9OJJ.html] Cena na olx: 460 zł - dla insomniaków wykręcimy rabacik Bukłak turystyczny Camelbak Antidote 3L (Nówka, ustnik fabrycznie zalakowany) Cena: 100 zł Galeria: [photos.google.com/share/AF1QipMlNu0G4E3NBJuh3AM-6uFac8ug1dMt4R31ZiH2UKXUgGS3ZbJn0SMzh92Lj7cqbw?key=T1VaOEhWTU5TdnVmT3NkTWRtVlkxU2dTS3haaldB] Można się trochę po targować, ale w granicach rozsądku (najtańszy nowy plecak Tatonka na allegro to 670 zł a Camelbak antidote 3L to 145 zł, więc wydaje mi się że ceny są atrakcyjne)
Obwód pasa (talii) w cm:
Masa ciała w kg:
sprawdź
Siema. Mam na sprzedaż nowy sprzęt turystyczny, jeszcze z metkami. Plecak Tatonka Tamas 60L link do mojej aukcji: [olx.pl/oferta/plecak-tatonka-tamas-60-nowy-jak-osprey-berghaus-gregory-deuter-CID767-IDf9OJJ.html] Cena na olx: 460 zł - dla insomniaków wykręcimy rabacik Bukłak turystyczny Camelbak Antidote 3L (Nówka, ustnik fabrycznie zalakowany) Cena: 100 zł Galeria: [photos.google.com/share/AF1QipMlNu0G4E3NBJuh3AM-6uFac8ug1dMt4R31ZiH2UKXUgGS3ZbJn0SMzh92Lj7cqbw?key=T1VaOEhWTU5TdnVmT3NkTWRtVlkxU2dTS3haaldB] Można się trochę po targować, ale w granicach rozsądku (najtańszy nowy plecak Tatonka na allegro to 670 zł a Camelbak antidote 3L to 145 zł, więc wydaje mi się że ceny są atrakcyjne)