FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 841 razy ¬

ROZRYWKA | Języki Obce
[ niemiecki] łumacznenie zdań 
[powiadom znajomego]    
Autor "[ niemiecki] łumacznenie zdań"   

edekstonog
 Wysłana - 30 listopad 2007 16:59        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Mam kilka zdań to tłumaczenia. mam nadzieje że ktoś pomoże.

Ja przeważnie czytam czasopisma sportowe. Szukam w nich zazwyczaj wiadomości sportowych, humoru i informacji o piłkarzach. Zawsze
zaczynam od analizy wyników meczy oraz kolejnych spotkań. bardzo cieszę się gdy do czasopisma dodane są plakaty piłkarzy. Lubie także rozwiązywać krzyżówki oraz różne zagadki.

Ja rzadko czytam gazety. jeśli już to zawsze Super Express. jest to dziennik. Zawiera różne ciekawe artykuły. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Ja najbardziej lubię czytać informacje o życiu sławnych ludzi. przeglądam również krótkie aktualne informacje dotyczące kraju. Na końcu przeglądam prognozę pogody i program telewizyjny.

Yogi
figlarny skrzat %-)
 Wysłana - 1 grudzień 2007 12:29      [zgłoszenie naruszenia]

Ich lese meistens Sportzeitungen. Ich suche dort Nachrichten aus der Welt der Sports, humor und Infos u:ber FuBballspieler. Ich fange immer mit der Analyse der Spielergebnisse an und mit den kommenden Spielen. Ich freue mich immer, wen in der Zeitungen es Poster von Spielern gibt. Ich mag auch Kreuzwortra:tzel und andere "Ra:tzel".

Ich lese Zeitungen sehr selten. Und wen ich schon eine in der Hand habe, ist das immer "Super Express"/ Es ist eine Tageszeitung. Sie entha:lt interessante Artikel. Jeder findet etwas fu:r sich. Am liebsten lese ich u:ber das Leben der Stars. Ich bla:tte manchmal auch durch die Ereignisse im Land. Am Ende schaue ich aufs Wetter und ins TV-Programm.

Jeśli nie wiesz co powiedzieć to mów to niewyraźnie %-)

Meister %-)

Specjalista -

edekstonog
 Wysłana - 2 grudzień 2007 18:40       [zgłoszenie naruszenia]

wielkie dzięki Yogi kolejny raz ratujesz mnie....

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

[ niemiecki] łumacznenie zdań