Witam, szukam e30 (tylko coupe, silnik w sumie obojętny) w miarę sensownym stanie, wiadomo są to stare ścierwa, i trzeba coś podspawać, pomalować, ale żeby nie była to tzw. rzeźba w góvnie woj. małopolskie/śląskie.
Skoro uważasz, że e30 są to stare ścierwa to po co ci taki samochód? Ceny e30 kilka lat temu znacznie wzrosły, bo ten model jest już traktowany jako youngtimer.
Moim zdaniem lepiej szukaj e36 - będzie tańszy i nowszy.
Panowie, dzisiaj była okazja życia na olx, E30 biała, żółte tablice 88 rok za 5K może ktoś widział, była dodana wczoraj w nocy, dzisiaj gdzieś do 16.00. Kapnąłem się dopiero o 11 i było po ptokach, miałem dzwonić o 16 bo była kolejka i już mi pan powiedział, że sprzedana Szansa jedna na całe życie...
PS. Na sam samochód chcę przeznaczyć do 6000, reszta na dokładkę (im mniej tym lepiej) lampa obojętnie, zależy wszystko jaki stan.
Zmieniony przez - darq13 w dniu 2015-01-15 20:16:23
Widzialem ja 10 minut po wystawieniu. Zadna mega okazja. Na slasku nawet stala, ale za malo zarobkowa zeby po to jechac.