FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 555 razy ¬

ROZRYWKA | Języki Obce
[niem] Przetłumaczyć na niem język zawodowy 
[powiadom znajomego]    
Autor "[niem] Przetłumaczyć na niem język zawodowy"   

darunia992
 Wysłana - 11 kwiecień 2011 16:11        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam czy mógłby ktoś przetłumaczyć mi te zdania na język niemiecki

1. Jesteśmy bardzo zadowolenie, że nasze ogłoszenie wzbudziło Pana zainteresowanie.
2. Nasz przedstawiciel odwiedzi Państwa w najbliższych dniach i przedstawi Państwu kilka naszych nowości
3. W załączonym cenniku znajdą Państwo między innymi wspaniałe kremy do rąk, cieszące się dużym popytem u naszych stałych klientów
4. Pana pierwsze zamówienie możemy zrealizować tylko za pobraniem zmniejszają sumę rachunku o 3% skonta
5. Z doświadczenia wiemy, że ta ilość wystarczy na dwa do trzech tygodni. Dlatego radzimy Państwu zamówienie natychmiastowe.
6. Ponieważ zapasy tego artykułu kończą się (zur Neige gehen), jestem zmuszony ograniczyć ofertę do 30 lipca
7. Chętnie spełniamy Państwa życzenie i oferujemy dwa typy telewizorów kolorowych, które pod względem ceny i jakości zajmują szczególne miejsce w naszym asortymencie.
8. Przy zamówieniach mniejszych ilości materiału niż 2 bele po 45 metrów każda ceny zwiększają się o 10 %
9. Po wzorach, które Państwu dzisiaj przesyłamy, mogą Państwo łatwo rozpoznać, że nasze materiały z jedwabiu są wyjątkowe, jeśli chodzi o cenę, jakoś i kolor.
10. Jeden z naszych ekspertów zaprezentuje Państwu naszą kopiarkę, aby się Państwo na miejscu przekonali o zaletach naszego wyrobu.

Bardzo proszę o pomoc
P.S Oczywiście będzie SOG

INSOMNIA
 Wysłana - 12 kwiecień 2011 00:03      [zgłoszenie naruszenia]

1. Jesteśmy bardzo zadowolenie, że nasze ogłoszenie wzbudziło Pana zainteresowanie.

darunia992
 Wysłana - 14 kwiecień 2011 18:10       [zgłoszenie naruszenia]

Widzę, że ktoś jest w bardzo dobrym humorze... :( Jeśli ktoś mógłby mi pomóc będę wdzięczna... Bardzo proszę...

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

[niem] Przetłumaczyć na niem język zawodowy