FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 866 razy ¬

ROZRYWKA | Języki Obce
[niem]przetłumaczyć tekst! 
[powiadom znajomego]    
Autor "[niem]przetłumaczyć tekst!"   

ludix
 Wysłana - 25 marzec 2007 21:05        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Prosze o przetłumaczenie tego tekstu na niemiecki. Dziekuje! POZDRAWIAM

Na początku mojego listu chciałam ci podziękować za twój list! Jak ci minęły ferie? Ja w pierwszym tygodniu byłam w domu. Chodziłam do restauracji z moimi przyjaciółmi, słuchałam muzyki, czytałam książkę i dużo gazet. Długo spałam! Odwiedziłam moich dziadków na wsi! Dużo grałam w siatkówkę i oglądałam telewizje.W drugim tygodniu byłam za granica! W Niemczech zwiedzałam zabytki. Wieczorami spacerowałam po parku. Robiłam zakupy i kupowałam prezenty dla rodziny! Byłam w kinie i chińskiej restauracji. W niedziele zrobiłam zadanie domowe a w poniedziałek wróciłam do szkoły. Moje ferie były super mam nadzieje że twoje też! Pozdrowienia dla ciebie i twojej rodziny, czekam na list!

adamski70
 Wysłana - 25 marzec 2007 22:13      [zgłoszenie naruszenia]

.

Zmieniony przez - adamski70 w dniu 2007-03-25 22:13:52

Mowa jest srebrem, a milczenie jest owiec.

Znawca -

adamski70
 Wysłana - 25 marzec 2007 22:27       [zgłoszenie naruszenia]

Am Anfang meines Briefes möchte ich mich für deinen Brief bedanken! Wie sind deine Ferien verlaufen? Ich habe die erste Woche zu Hause verbracht. Ich ging mit meinen Freunden in ein Restaurant, ich habe Musik gehört, Buch gelesen und auch viele Zeitschriften. Ich habe lange geschlafen! Ich habe meine Großeltern auf den Land besucht. Ich habe oft Volleyball gespielt und Fern gekuckt. In der zweiten Woche bin ich im Ausland gewesen! Ich habe mir in Deutschland Denkmale angeschaut . Abends spazierte ich über den Park. Ich habe Geschenke für meine Familie angekauft. Ich bin im Kino gewesen und in einer Chinesichen Resataurant. Am Sonntag habe ich die Hausaufgaben gemacht und am Montag ging ich wieder in die Schule. Meine Ferien waren Super und ich hoffe, dass deine es auch waren!
Grüße für dich und deine Familie, ich warte auf deinen Brief!

Mowa jest srebrem, a milczenie jest owiec.

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

[niem]przetłumaczyć tekst!