Autor |
">>> Luźne pogawędki działu SEKS <<< S P A M tylko tutaj" |
|
LukRecJa
|
|
ooo, i jeszcze kawałek, który kojarzy mi się z wiosną, nie wiem dlaczego... Underworld - Two months off /zresztą klip chyba jest taki mega wiosenny/
kojarzy mi się z tarasem, ciepłym popołudniem, mnóstwem ludków, piweczkiem, brylami, huśtaniem się w hamaku, patrzeniem w chmury...
TURBOX jasne, że damy radę. mam chwilowe zwątpienie podrinkowe
poza tym zawsze byłam wrażliwa na aurę i przedłużająca się zima powodowała deprechę... teraz już troszkę inaczej na to patrzę, ale zawsze na wiosnę mi tak odpieprza, że robię straszne głupstwa a przynajmniej troszeńkę, dosłownie odrobinę się zapominam
TURBOX fot brak
natomiast byłoby chyba miło gdybyś zamieścił swoje w tym temacie .
niwix - mówiłam mu ale jakoś się nie zniechęcił
Zmieniony przez - LukRecJa w dniu 2005-03-06 19:27:22
|
|
misio_xxx
|
|
achhhhhhhhhhhhh!
właśnie. podróż w czasie. Najza***iściejszy jest klimacik wiosny. nie wiem co to jest ale coś między zapachem i temperaturą. takie coś co wżyna się nie do nosa ale prosto w mózg i człowiek po prostu inaczej widzi świat.
do tego coraz bardziej odkryte biusty (a to dla nas nie bez znaczenia nie?) falują sobie pod ubrankiem. o RANY!!! byle do wiosny.
 |
|
|
TURBOX
|
|
|
|
TURBOX
|
|
|
|
vox
|
|
przestańcie mówić o wiośnie bo można dostać czegoś...tak to nie myslałem ostatnio jak to jest jak jest ciepło i zielono a wy mi przypomnieliście...kurcze ale za***iście jest jak jest ciepło...
batman: no ja nie lubie cwiczyc w niedziele,kiedys byl pon, sr , pt ,ale teraz nie pasuje bo to by sie pokrywało z kick boxingiem... |
Znawca -
 |
|
|
niwix
|
Kłapouchy
|
|
|
|
LukRecJa
|
|
"do tego coraz bardziej odkryte biusty"
o jedno zdanie za dużo misiuuu
hmmm, chodziło mi o to coś głębszego co opisałeś wcześniej
a właśnie... to do wszystkich...
podajcie co wam się kojarzy z wiosną...? moze jakies szczegolne zapachy, kolory, jedzonko, muzyka, dźwięki, obrazy, ludzie, owady... no nie wiem podajcie pierwsze 10 słów, które przychodza wam do głowy na myśl o wiośnie...
TURBOX no kochany, wrzucaj śmiało!
|
|
Whitestock
|
|
|
|
vox
|
|
turbox: filmy...to zalezy jakie lubisz i co juz oglądałeś...gry to samo...
ja raczej nie gram w gierki ale ostatnio "the punisher" strzelanka sobie zagrałem
film: hmmm może "Piła" dosyc ciekawy |
Znawca -
 |
|
|
Whitestock
|
|
|