I tak w wielu tematach spam wylewa sie litrami, a wiec zapraszam tu do rozmów, nie koniecznie o fukaniu i jaraniu
rozmowy w tym temacie nie będa tak radykalnie kontrolowane, jak w innych tematach, ale za przykład pierszorzednego debilizmu napewno jakiś banik poleci
Zapraszam do spamu rozmowy
napisałbym "nie spac - rozmawiać" ale chyba nie w tym dziale
ja w sumie duzo dłuzej. a alko ostatnio na wypadzie sylwestrowym (co prawda trwał on tydzień)
w sumie wydaje mi sie że powoli polacy oswajaja sie z dragami. z jednej strony coraz to nowe rzeczy do nas dochodzą, i coraz łatwiejszy jest dostep. z drugiej strony branie jest coraz mniej cool, i częsciej młodzi ludzie, wybieraja, juz bez tak duzej presji rówiesników zabawe bez ćpania
cos w tym jest dozo moich starszych znajomych powoli sie ogranicza czesc calkiem rezygnuje.
Jedynie co mnie teraz mocno wqrwia to nacpane malolaty 13-16 chce sie bawic niech pija alko he
w sumie sam nie wiem co bym robil jakbym mial taki dostep jak teraz, kiedys tego nie bylo szczegolnie u mnie w tym zadupiu, w metropoliach zapewne byla inna gadga i inne myki. co sie dzieje ...
a i teraz mam panne co nie cpa nie pije nie pali pic pila ale od nowego roku nie pije LOL
znamy sie 2 tyg takze nie wiem do czego jest zdolna, musze ja upic
sama nie wie co ze mnie za artysta
oj tam oj tam sialalala
Teraz raz na tydzien zapale to jest dobrze...Znudziło sie...
Duzo znajomych ma to samo i czasami jak najdzie cisnienie albo jakas okazja