Autor |
"Łzy mężczyzny" |
|
Raskus.
|
Biofil
|
|
|
|
pajak987
|
|
kiedys sie mowilo ze jak chlop placze to koniec swiata jest ,a teraz to normalne,wystarczylo obejrzec sobie ostaniego big brothera
Bierzesz przyklad z takich programow? |
 |
|
|
Raskus.
|
Biofil
|
|
|
|
pajak987
|
|
Taka roznica ze taki program nie ma prawie nic wspolnego z prawdziwym zyciem, a biora tam ludzi skrajnie "ciekawych" zyby program mial ogladalnosc.
Programy tego typu to zenada |
 |
|
|
Raskus.
|
Biofil
|
|
|
|
pajak987
|
|
Świadomość i podświadomość dalej jest zazwyczaj na tym samym poziomie póki wszedł ten koleś jakiś do tego budynku.
O jakiej Ty podswiadomosci i swiadomosci mowisz? A ze nie ogladasz telewizji to masz racje.
Jak juz masz ogladac to cos normalnego typu discowery, czy national geografic. Bron borze TVN |
 |
|
|
Raskus.
|
Biofil
|
|
|
|
Miracle91
|
|
w ubiegłe wakacje byłam bardzo poważnie pokłocona ze swoim chłopakiem. Obydwoje chcieliśmy ze sobą zerwać. Ale rporozmawialiśmy i wszytsko sobie wyjaśniliśmy. Ja jestem bardzo uczuciową osobą i łzy w tym przypadku (w moim przypadku) były nieuchronne, a co się okazało , że na Twaorzy mojego chlopaka zauważyłam je również. Gdy to zobaczyłam przytuliłam sie do niegio i powiedziałam , ze będzie wszytsko dobrze i jest;) jeśmy już se soba 9 miesięcy i planujemy przyszłość:)) |
 |
|
|
Cahir
|
|
bez problemow
co to za zwiazek jak udajesz w nim macho a nie pokazujesz prawdziwego siebie? Lipa nie zwiazek. Nikt nie bedzie mi mowil, ze nie moge plakac, tylko dlatego, ze to jest 'nie meskie'. ******ly...
 |
|
|
cccp_rus
|
Abstynent
|
|
|