FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 4930 razy ¬

ROZRYWKA | Elektronika
Ściąganie filmów i muzyki  
[powiadom znajomego]    
Autor "Ściąganie filmów i muzyki "   

booe
biały miś
 Wysłana - 6 luty 2018 05:59        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam Panowie i Panie.
Jaki jest obecnie najlepszy program do ściągania filmów i jaki do ściągania muzyki?
Jakieś linki lub propozycje? Wypadłem ostatnio z tematu, a rozumiem ze duzo sie pozmienialo.

zbys
Elektronika
 Wysłana - 8 luty 2018 04:17      [zgłoszenie naruszenia]

Jakie filmy i jaka muzyka. Czy tak po prostu z dowolnej strony, np. YouTube. Czy szukasz jakichs stron.

Bo tak ogolnie to np. Realplayer ma plugin do chroma i jak na jakiejs stronie jest film, to mozna prosto go sciagnac. Niestety nie zawsze to dziala.

Lepsze jest wrogiem dobrego!

Kościół NIE jest po to by pomagać biednym - jest po to aby pomagać w ich zbawieniu!

Ekspert -

booe
biały miś
 Wysłana - 8 luty 2018 05:54      [zgłoszenie naruszenia]

Myślałem coś na wzór kaza czy emule kiedyś. Funkcjonują jeszcze te programy tak dobrze?

SalothSar
 Wysłana - 8 luty 2018 11:44      [zgłoszenie naruszenia]

dzisiaj sie płaci 30 pln miesięcznie za netflixa i ogląda dobre seriale oraz filmy

a jeśli chodzi o muzyka to np youtube i program
youtube to mp3 converter, dvd videosoft

Zmieniony przez - SalothSar w dniu 2018-02-08 11:46:03

playman
 Wysłana - 8 luty 2018 15:37      [zgłoszenie naruszenia]

...a jeśli chodzi o muzykę to Spotify za 20 zł/mies.

20.05.2006 - 01.04.2019 [*]

Ekspert -

funkadelic
 Wysłana - 8 luty 2018 16:21      [zgłoszenie naruszenia]

Spotify można w zasadzie używać za darmo.Jedynie co jakiś czas usłyszysz reklamę i tyle.Możesz przebierać w milionach kawałków, tworzyć playlisty, przewijać i skakać po numerach.Ja odkąd używam, nie pamiętam kiedy ostatnio ściągałem jakąkolwiek muzykę.

Wspomniany Netflix też jest spoko, abonament można rozdzielić na 2-3 osoby i wychodzą grosze ale co by nie mówić i jak by nie chwalić to biblioteka jest średnia, zwłaszcza u nas.Jeśli więc oczekujesz nowości i kinowych hitów to raczej nie jest najlepszy wybór.
Na takie rzeczy jak wiadomo potrzebne są pirackie źródła i w tym prym chyba nadal wiodą torrenty.Tu najbardziej znanymi programami są BitTorrent i uTorrent.

Ja natomiast do filmów używam Kodi, które uważam za genialne narzędzie ale które wymaga nieco zabawy w celu skonfigurowania i personalizacji.Jak ktoś jest całkowicie zielony, nie ma czasu na zabawę we wgrywanie repozytoriów, wtyczek, migrowaniu kont to mu się nie przyda.Jeśli natomiast ktoś ma trochę samozaparcia i chęci to ten kombajn daje naprawdę multum możliwości.

Zmieniony przez - funkadelic w dniu 2018-02-08 16:24:16

SalothSar
 Wysłana - 9 luty 2018 01:14      [zgłoszenie naruszenia]

spotify to średnie rozwiązanie
mnie by interesowało coś, skąd bym mógł muzykę ściągać, ale nie chce mi sie rejestrować na 10ciu stronkach

playman
 Wysłana - 9 luty 2018 07:07      [zgłoszenie naruszenia]

Spotify można słuchać również w trybie offline

20.05.2006 - 01.04.2019 [*]

Ekspert -

booe
biały miś
 Wysłana - 9 luty 2018 18:58      [zgłoszenie naruszenia]

Zależy mi na oglądaniu filmów ofline np w samolocie, a więc muszę je ściągnąć wcześniej na dysk.

funkadelic
 Wysłana - 9 luty 2018 23:31      [zgłoszenie naruszenia]

W takim wypadku najlepszą opcją będą torrenty.

booe
biały miś
 Wysłana - 11 luty 2018 01:04       [zgłoszenie naruszenia]

Dziękuję Panowie. Sogi poszły

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Ściąganie filmów i muzyki