Siemano.
Sporo czasu siedzę w domu,najbliższa praca zapowiada się siedząca przy małej ilości bojowych zadań,więc chce się pobawić w bukmacherke Mam pare zł które jak przegram to nie zrobią mi krzywdy,a jak wygram to będe miał na waciki
Teraz tak,
polecacie jakiegos konkretnego buka?
Zdarzaja sie walki z wyplacaniem kasy pozniej?
Jak wyglada w skrocie rejestrowanie sie na tkaiej stronie,podawanie numeru konta itd.
Moze macie jakies rady dla swiezakow,oprocz rozdania sogow
MMA - Sportingbet ma na live walki, bet365 czasami również wrzuci
siatka - Unibet
piłka nożna - Tobet, bet365, Unibet, Pinnacle, Sportingbet
Jeśli w głównej mierze chcesz się skupic na siatce, to Unibet z tego co widzę ma najlepsze kursy na mecze siatki
Jeśli do typowania najbardziej podchodzi Ci MMA, to Sportingbet ma walki na live i można łapac apetyczne kursy w trakcie walki, a jeśli chcesz stawiac przed spotkaniem to Cinoj (Nasz ekspert w dziale od MMA ) może napisac Ci więcej na temat jaki buk ma najlepszą ofertę
z nożnej w sumie wszędzie jest podobna oferta, więc w każdym buku można ją ogarnąc
bo tam na ich stronie jest od razu skierowanie do outlook'a a ja mam cos pochrzanione i on sie nawet nie wlacza
efektem czego nie moge do nich napisac przez gmaila
pozwolę sobie zapytać w cudzym temacie: który buk jest najodpowiedniejszy jeśli chciałbym obstawiać NBA? Czy zakłady live też istnieją w tym przypadku tj. w przypadku NBA?