Autor |
"Żużel - Speedway Ekstraliga, Grand Prix i World Cup" |
|
Sarsjarek
|
|
No niby zawody indywidualne, ale gdyby Gollob nie szarżował to w generalce Hancock byłby za Polakami. Fakt że Hampel 1 ale mogli obaj odskoczyć Hancockowi. Teraz te GP już mnie tak nie emocjonuje przez te chore zasady w Ekstralidze o jednym zawodniku w GP. Czekam na SGP i jestem ciekaw składu jaki wystawi Cieślak i czy znajdzie się tam miejsce dla Dudka. |
 |
|
|
h1m
|
|
Jak ktoś chce być zawsze pierwszy (bo po to tam się startuje, a nie żeby odpuszczać), to nie kalkuluje żeby Polacy byli przed Amerykaninem. Jeszcze chyba 10 rund GP, więc wiele się może zdarzyć. Co do Dudka - jeśli będzie tak jeździł dalej, to nie widzę problemu żeby był tym 4 zawodnikiem w kadrze. Na razie zachowałbym jednak jeszcze spokój, bo to dopiero początek sezonu i za wcześnie na wybieranie kadrowiczów.
Zmieniony przez - h1m w dniu 2012-04-28 23:34:38
|
|
Pippo
|
|
Nie oglądałem co było po finale, więc nie wiem. W takim razie prostactwo i cebulactwo jak zwykle wyszło z Polaków, zamiast się cieszyć że dwóch Polaków na podium, to oni mają pretensje że Gollob wyprzedził Hampela, kvrwa...
 |
|
|
Sarsjarek
|
|
Szkoda że Pawlicki w półfinale nie pojechał, gdyby miał 8 pkt wskoczył by za Bierre bo miał 2xzwycięstwo. Dudek narazie pokazuje sie z dobrej strony, znowu taki Janowski Mistrz Świata Juniorów zawodzi, ale tak jak mówisz do SGP daleko. |
 |
|
|
h1m
|
|
Dokładnie. Żałowałem na początku, że tym razem mnie tam nie ma, ale po takim zachowaniu na koniec zawodów to się jednak ciesze, bo miałbym niesmak w chvj
|
|
Sarsjarek
|
|
Ja tam sie ciesze i tak bo wygrał Holder a jeździ w moim ulubionym unibaxie  |
 |
|
|
h1m
|
|
Szkoda, że w klubie cieniuje jak cała drużyna w tym sezonie, co?
|
|
Sarsjarek
|
|
Jest czas, niech tylko jeździ w parze z Miedzińskim to bedzie dobrze. |
 |
|
|
h1m
|
|