FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 6016 razy ¬

ROZRYWKA | Mi³o¶æ
¿ycie a zwi±zki 
[powiadom znajomego]    
Autor "¿ycie a zwi±zki"   

top-gun
 Wys³ana - 5 listopad 2016 13:55        | zg³o¶ naruszenie regulaminu

Sprawd¼ ile procent masz t³uszczu

Witam wszystkich

Chcia³bym siê dowiedzieæ co my¶licie o takiej sytuacji

ja 27 lat, ona 28

Rozsta³em siê z dziewczyn± na kilka dni przed o¶wiadczynami, pier¶cionek ju¿ kupi³em i mia³em zamiar na dniach poprosiæ o rêkê. Nasz zwi±zek trwa³ 2 lata, ale wszystko chodzi³o jak w zegarku i nagle - bum ! Panna stwierdzi³a, ¿e ju¿ mnie nie kocha. Postanowi³em w zwi±zku z zaistnia³ymi okoliczno¶ciami zachowaæ godno¶æ i nie prosi³em o drug± szansê bo wiem, ¿e takie rzeczy nie wypalaj±. Jedynie zapyta³em o powód jej decyzji - odpar³a, ¿e nie ma konkretnego powodu, nic nie zrobi³em, po prostu stwierdzi³a, ¿e my¶la³a od 2 miesiêcy nad nami i to nie jest prawdziwa mi³o¶æ, pierwsze wow opad³o i dosz³a do wniosku, ¿e nie czuje do mnie ju¿ nic poza sympatia a to za ma³o. Zwi±zek by³ na odleg³o¶æ, ale widywali¶my siê czêsto i zawsze wszystko gra³o, dlatego jej decyzja by³a szokiem. Zauwa¿y³em, ¿e od miesi±ca co¶ siê psuje, ale mówi³a, ¿e du¿o pracy itd. wiêc nie czepia³em siê bo nie jestem nachalny. Wiem, ¿e na wypalenie nie ma rady, wiêc po prostu wystarczaj±co mnie nie kocha³a, to nie by³a prawdziwa mi³o¶æ, tylko zauroczenie. Takie ¿ycie.

W ¿yciu by³em w 2 powa¿nych zwi±zkach i ka¿dy siê rozpad³. 1- z powodu innych celów w ¿yciu. 2 - nie mam pojêcia i serio Panowie/Panie - analizowa³em sytuacje z ka¿dej strony i nie ma faktycznie przyczyny aby tak w przeci±gu miesi±ca uczucie wyparowa³o. Ona te¿ twierdzi, ¿e przyczyny nie ma- po prostu co¶ zgas³o. Pocieszam siê, ¿e lepiej teraz niz przed ¶lubem i nie zosta³em z hipotek± i alimentami.

Jestem do¶æ przystojny, nie mnie to oceniaæ, ale nigdy nie narzeka³em na brak zainteresowania ze strony kobiet. Pracujê i studiujê, ogólnie sobie radzê, nie jest ¼le. Jestem dobrze odbierany przez ludzi, mam du¿o znajomych, kilkoro przyjació³ i generalnie jestem towarzyskim go¶ciem. W zwi±zku nie jestem typem cieplej kluchy, ale potrafiê daæ tak¿e czu³o¶æ, jestem uczciwy, nie zdradzam, kocham, dbam, wszystko co powinno byæ spe³nione aby zwi±zek funkcjonowa³. W ³ó¿ku uk³ada³o nam siê tak¿e bardzo dobrze. W ¿yciu zawsze mia³em pod górkê, wiêc nauczy³em siê walczyæ o swoje, uwa¿am, ¿e jestem dobrze pouk³adany. Do pe³ni szczê¶cia brakowa³o mi tylko za³o¿enia rodziny, czego bardzo chcia³em, chcia³em mieæ normaln±, kochaj±c±, oddan± ¿onê i fajne dzieciaki.

Mój problem polega na tym, ¿e bojê siê, ¿e nie zbuduje rodziny. Mam ju¿ swój wiek, nied³ugo 28 strzeli, moi kumple ju¿ po¿enieni, dzieciaki porobione, ja tak¿e mia³em taki plan, i moja ex, aby zamieszkaæ razem za kilka miesiêcy i zacz±æ pracowaæ nad potomstwem. Staram siê ogarn±æ to wszystko, ale nie jestem w stanie poj±æ czy jeszcze kiedykolwiek bêdê w stanie zaufaæ kobiecie, skoro ju¿ drugi raz tak z bomby zosta³ mój ¶wiat przewrócony do góry nogami, bojê siê, ¿e nie znajdê tak¿e tej w³a¶ciwej, bo jak dobrze wiecie ciê¿ko jest znale¼æ kogo¶ warto¶ciowego, tym bardziej przy dzisiejszym tempie ¿ycia. Bojê siê, ¿e czas mi ucieka i straci³em t± jedyn± w³a¶nie i teraz nawet jak mi przejdzie + zanim znajdê jak±¶ kandydatkê + zanim ja poznam to minie ³adnych parê lat, a jak oka¿e siê, ¿e znowu odwali mi numer to znowu bêdê z przys³owiow± rêkê w nocniku. Powiedzcie, czy to normalne, ¿e w tym wieku nie ma siê jeszcze kandydatki na ¿onê? Bojê siê, ¿e stracê swoj± szansê na rodzinê bo co nie trafiê to niewypa³. 2 zwi±zki powa¿ne + kilka dziewczyn z którymi siê spotyka³em ale to nie by³o to. Nie chcê obudziæ siê w wieku 40 lat kiedy bêdzie ju¿ za pó¼no na dzieciaki, etc. I czy istniej± jeszcze fajne dziewczyny, które potrafi± doceniæ to co mia³y, a mia³a naprawdê fajny zwi±zek ze mn±.

Zmieniony przez - top-gun w dniu 2016-11-05 14:38:08

Tex31
 Wys³ana - 5 listopad 2016 15:52      [zg³oszenie naruszenia]

Hmm czy to normalne , oczywiscie. Ja w wieku takim jak ty rozstalem sie z moja pierwsza d³ugoletnia dziewczyn±, ale nie mialem takich mysli, jestem z duzego miasta i w wieku mniej niz 30 to ma³o kto z moich znajomych mial juz zone i dzieci. Potem zwiaza³em sie znowu znowu kilkuletni zwiazek i znowu nie wypali³, sytuacja podobna jak u Ciebie. Mam 38 lat juz ale nigdy mi sie nie zdarzylo panikowaæ. moze jak bede mial ze 45 wtedy zaczne myslec ze moze juz ten czas przegapi³em. G³owa do góry szczerze mowi±c to jeszcze "gówniarz" z Ciebie;) pozdro

Zmieniony przez - Tex31 w dniu 2016-11-06 12:57:21

Jeszcze mi tu niegrzeczny ¿ó³wik potrzebny

Ekspert -

runelord66
 Wys³ana - 6 listopad 2016 16:19      [zg³oszenie naruszenia]

Ja yebie go¶ciu, masz 27 lat a rozkminy jakby¶ mia³ 47

Nie odpyerdalaj i ciesz siê ¿yciem.

elo

Specjalista -

Bany_
 Wys³ana - 6 listopad 2016 16:45      [zg³oszenie naruszenia]

Takie one so