Witam wszystkich.
Niektórzy już mnie znają z SFD i kupowali u mnie perfumiki. Inni pisali ze mną wielokrotnie na ten temat. Do tej grupy, która jeszcze mnie nie poznała kieruję ów temat. W branży zapachów/kosmetyków "siedzę" od 6 lat. Pracuję w S... poza tym oferuję perfumy w hurcie i detalu, a także chętnie piszę i udzielam rad w tej branży.
Perfumy 2nd - druga jakość, odrzutki produkcyjne. Dla tych co kupują perfumy w cenach 70-100 zł. Resztę info udzielam na gg lub meilowo.
[[http://www.speedyshare.com/553209548.html]]
Tak z czystej ciekawości zapytam jakie są ceny PERFUM o zawartości 100% Nie chodzi mi o zadne EDP, EDT. Domyslam sie ze duuzo. No i w takim razie czy występują takowe perfumy dla Mężczyzn? Czy znów tylko dla kobiet podobnie jak EDP
"Czyste" perfumy... Oczywiście są, ale dla płci przeciwnej. Charakteryzują się trwałością i intensywniejszym zapachem niż wody perfumowane. W przypadku takich perfum należy uważać przy psikaniu na ubrania, gdyż niektóre mogą powodować przebarwienie/rozjaśnienie materiału...
Ceny? Kto wie ile kosztuje np perfuma Chanela? 100...200...300?
450 zł ... za czyste perfumy Chanela Allure i to o pojemności 7,5 ml!
Przykładowo jeszcze 30 ml ok. 870 zł (w zależności od perfumerii ceny mogą się różnić od podanych).
Dość drogie ceny masz.
To stała oferta czy robisz speczamówienia?
Ciężko być zaje*istym, ale staram się to znosić z podniesionym czołem.