Autor |
"...grozby..." |
|
Batman..
|
|
Dawno temu miałem podobnie, z litości mialem z nią zostać, ale pomyślałem sobie będe psul sobie życie przez jakąś szantażystke, olałem ją popłakała i przeszło jej, pojawił się nowy i luzik. Ewentualnie są inne sposoby na pozbycie jej ale ... niech se żyje.. |
Specjalista -
 |
|
|
Lunar
|
|
Jeśli chodzi o mnie to NAJBARDZIEJ odpowiednią i poprawną prawnie metodą nie byłoby to co zaproponował żaba.
Zawsze możesz powstrzymać jej samobójstwo i można cię oskarżyć o brak ingerencji. Skoro masz dowód to udaj się na policje. Tam miły pan (albo pani) cie wysłucha, każe poczekać i wpuści. Potem opowiesz całą sytuację panu/pani policjantowi/policjantce. Powiesz, że masz dowód rzeczowy (koniecznie przynieś nagranie). Po osłuchaniu taśmy spiszesz zeznania (albo zrobi to policjant, jeśli go ładnie poprosisz :) ) na ładnej kartce A4.
W konsekwencji :
- policja zgarnie dziewczynę, która albo dostanie oklep od rodziców i pod ich stałą kontrolę + wizyty u psychiatry, bądź po prostu umieszczą ją w ośrodku gdzie ludzie leczą się z uzależnień, przypadłości, braku chęci do życia i tak dalej.
- jeśli jej nie kochasz to będziesz miał spokój i czyste sumienie, że zrobiłeś najlepiej jak mogłeś.
Nie znam jednak dokładnie twojej sytuacji. Nim ruszysz na policje upewnij się i odbądź szczerą rozmowę z dziewczyną. Jeśli nie odpowie na twoje proste pytania to możesz działać. (warto nawet i tę rozmowę nagrać, aby mieć kolejny dowód)
Powodzenia :)
 |
|
|
pakovny
|
|
wow! poznaj mnie z tą dupą
|
maritu
|
|
dzieki wszytskim za liczne posty:) co do pytan dlaczego za dwa tyg dopiero tojuz odpowiadam poprostu mam sprawe w sądzie a ona jest swiadkiem wiec lepiej nie ryzykowac. narazie wiec musze robic dobra mine do zlej gry...
|
Raskus
|
Biofil
|
|
|
|
Trebles
|
|
nie widze problemów . Chcesz się jej pozbyć to idź do jej starych powiedź że zrywasz z ich córką i żeby na nią uważali i koniec. Powie ci ożeń się ze mna bo się zabije to tez się hajtniesz?Miałem podobno sytuacje. |
 |
|
|
PL4Y3R
|
|
|
|
Grasik
|
|
ale niektoore baby są "goopie"...
|
|
Raskus
|
Biofil
|
|
|
|
Trebles
|
|
To żeś głupią dziewczyne sobie znalazł. Powiedz gdzie takie sa to będe omijał te tereny.Jakby mieli cię za***ać to już by cię nie było. |
 |
|