FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 2478 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
...grozby... 
[powiadom znajomego]    
Autor "...grozby..."   

Batman..
 Wysłana - 16 marzec 2006 20:42      [zgłoszenie naruszenia]

Dawno temu miałem podobnie, z litości mialem z nią zostać, ale pomyślałem sobie będe psul sobie życie przez jakąś szantażystke, olałem ją popłakała i przeszło jej, pojawił się nowy i luzik. Ewentualnie są inne sposoby na pozbycie jej ale ... niech se żyje..

Specjalista -

Lunar
 Wysłana - 16 marzec 2006 20:55      [zgłoszenie naruszenia]

Jeśli chodzi o mnie to NAJBARDZIEJ odpowiednią i poprawną prawnie metodą nie byłoby to co zaproponował żaba.

Zawsze możesz powstrzymać jej samobójstwo i można cię oskarżyć o brak ingerencji. Skoro masz dowód to udaj się na policje. Tam miły pan (albo pani) cie wysłucha, każe poczekać i wpuści. Potem opowiesz całą sytuację panu/pani policjantowi/policjantce. Powiesz, że masz dowód rzeczowy (koniecznie przynieś nagranie). Po osłuchaniu taśmy spiszesz zeznania (albo zrobi to policjant, jeśli go ładnie poprosisz :) ) na ładnej kartce A4.

W konsekwencji :
- policja zgarnie dziewczynę, która albo dostanie oklep od rodziców i pod ich stałą kontrolę + wizyty u psychiatry, bądź po prostu umieszczą ją w ośrodku gdzie ludzie leczą się z uzależnień, przypadłości, braku chęci do życia i tak dalej.
- jeśli jej nie kochasz to będziesz miał spokój i czyste sumienie, że zrobiłeś najlepiej jak mogłeś.

Nie znam jednak dokładnie twojej sytuacji. Nim ruszysz na policje upewnij się i odbądź szczerą rozmowę z dziewczyną. Jeśli nie odpowie na twoje proste pytania to możesz działać. (warto nawet i tę rozmowę nagrać, aby mieć kolejny dowód)

Powodzenia :)

"Pieprzyć to ja się chcę z tysiącem kobiet, ale kochać tylko z tobą."
[www.alterkino.org] - kino ludzi myślących

Znawca -

pakovny
 Wysłana - 17 marzec 2006 00:07      [zgłoszenie naruszenia]

wow! poznaj mnie z tą dupą

"Co Cię nie zabije to Cię wzmocni, doda sił jak dobre słowo od wyroczni..."

maritu
 Wysłana - 17 marzec 2006 01:13      [zgłoszenie naruszenia]

dzieki wszytskim za liczne posty:) co do pytan dlaczego za dwa tyg dopiero tojuz odpowiadam poprostu mam sprawe w sądzie a ona jest swiadkiem wiec lepiej nie ryzykowac. narazie wiec musze robic dobra mine do zlej gry...

Raskus
Biofil
 Wysłana - 17 marzec 2006 07:08      [zgłoszenie naruszenia]

Nie czytałem wypowiedzi innych, ale daj jej do zrozumienia, że ona Ci zwisa, alen ie zrywaj zn ią. Niech ona to zrobi, i nie zwracaj uagi na to oc ona mówi.... gdy juz zerwie, wyłącz telefon na dłuższy czas, jak się zn iązobaczysz powiedz z uśmiechem cześć itp. jak ona powie wróć itd. poweidz że ot nie ma sensu i cś wykmin, pójdź dalej, najlepiej załóż już na końcu rozmowy słuchawki na uszy z muzyką żeby nie usłyszeć jak mówi zabije się

[http://www.insomnia.pl/AUTODESTRUKCJA%2C_czyli_poci%C4%85g_ku_%C5%9Bmierci-t209419.html]

[http://www.****************/temat7346-strona1/] SNY

Specjalista -

Trebles
 Wysłana - 20 marzec 2006 14:04      [zgłoszenie naruszenia]

nie widze problemów . Chcesz się jej pozbyć to idź do jej starych powiedź że zrywasz z ich córką i żeby na nią uważali i koniec. Powie ci ożeń się ze mna bo się zabije to tez się hajtniesz?Miałem podobno sytuacje.

PL4Y3R
 Wysłana - 20 marzec 2006 14:31      [zgłoszenie naruszenia]

moja byla tez na mnie naslala typow ale jak zza winkla wyj*balo 20 moich kolesi to sie zrobili mietcy
potem jeszcze mialem telefony w stylu zaraz wpadniemy cie naliczyc/wpie*dolic zbluzgalem typa to powiedzial ze mnie za***ia w lesie no i tak czekam na ta rychla smierc ktorys miesiac juz strach sie bac tej mafii z gniezna

;)

Grasik
 Wysłana - 20 marzec 2006 18:12      [zgłoszenie naruszenia]

ale niektoore baby są "goopie"...

there's a hunger still unsatisfied

Znawca -

Raskus
Biofil
 Wysłana - 21 marzec 2006 00:47      [zgłoszenie naruszenia]

Grasik malo powiedzianeJak mozna naslac kogos ludzi z kim sie bylo razem...no weźcie pomyslcie, serca ludzie nie mają? ALbo mózgu? lub to i to? Może to UFO a nie jakieś babki (w tym wypadku) No, ale nie schodźmy na tematy związane z Zjawiska Niewyjaśnione

[http://www.insomnia.pl/AUTODESTRUKCJA%2C_czyli_poci%C4%85g_ku_%C5%9Bmierci-t209419.html]

[http://www.****************/temat7346-strona1/] SNY

Specjalista -

Trebles
 Wysłana - 21 marzec 2006 08:25      [zgłoszenie naruszenia]

To żeś głupią dziewczyne sobie znalazł. Powiedz gdzie takie sa to będe omijał te tereny.Jakby mieli cię za***ać to już by cię nie było.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

...grozby...

Strony: 1 2 3