Autor |
"18 letnia dziewica?" |
|
aresek
|
|
nie jest to dziwne, ale żadko spotykane, chyba . Wszystko zależy od Ciebie , kiedy co i jak. No a Twój chłopak którego masz, bądz będziesz miała powinien być happy. Bardzo dobre stwierdzenie m.c.k. - "I nie daj sie namówić na "rypanko" na nastepnej imprezie, żeby "nie być dziwną". " Nic na siłe, a co koleżanka nie jest już dziewicą i co z tego (pewnie straciła w samochodzie bądz na jakiejś imprezie z mało znanym sobie typkiem). I tez dobra rada od CTA.
slaweh - a gdzie żyjemy? w Polsce i tylko u nas są takie wypadki gdzie dymają się już dzieci w wieku poniżej 16 roku życia. Są zieloni i nie wiedzą o co chodzi a później UPS mam bobaska w wieku 16 latek, bądz niżej. |
 |
|
|
slaweh
|
|
aresek fajnie że wiesz co mówisz.
 |
|
|
Saymonn
|
|
Mądra dziewczynka ,tak trzymaj ...według mnie Ty będąc dziewica jesteś bardziej normalna,niż te nieletnie puszczalskie...
Zmieniony przez - Saymonn w dniu 2006-02-28 08:56:21 |
Znawca -
 |
|
|
PL4Y3R
|
|
na onecie kiedys bylo ze 11 latka zaszla w ciaze z sasiadem
|
rafee
|
|
slaweh - a gdzie żyjemy? w Polsce i tylko u nas są takie wypadki gdzie dymają się już dzieci w wieku poniżej 16 roku życia. Są zieloni i nie wiedzą o co chodzi a później UPS mam bobaska w wieku 16 latek, bądz niżej.
Wyjdz z piwnicy. Poza ekranem monitora tez jest swiat. Nie chce mi sie pisac wiec proponuje Ci wyszukac hasel w google: Tajlandia , seks
|
|
aresek
|
|
Zmieniony przez - aresek w dniu 2006-02-28 09:08:27 |
 |
|
|
aresek
|
|
rafee - zacznij interesować sie Polską a nie innymi krajami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w każdym kraju są inne obyczaje. |
 |
|
|
ferry
|
|
w Polsce i tylko u nas są takie wypadki gdzie dymają się już dzieci w wieku poniżej 16 roku życia.
to nie wypisuj takich głupot. |
Ekspert -
 |
|
|
rafee
|
|
Ten koles jest genialny
|
|
PL4Y3R
|
|
w Polsce i tylko u nas są takie wypadki gdzie dymają się już dzieci w wieku poniżej 16 roku życia.
no napewno przeciez to kraj 3 swiata