FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 56275 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
20 a 16 lat... problem:-) 
[powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
Bierz tą 16stkę! 
Zostaw tą 16stkę! 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
Autor "20 a 16 lat... problem:-)"   

FH
 Wysłana - 25 listopad 2005 17:50      [zgłoszenie naruszenia]

super piszecie!

Właściwie każdy z Was ma racje. i ten który powiedział ze nie należy wrzycac par do jednego worka i ten który sobie nie wyobraza zeby jakis pan sobie statowal do laski 18 lat czy tam 16. ja szczerze mowiąc mam obawy tez co do ewentualnego takiego związku bo żyje na tym świecie i wiem jak on funkcjonuje, ale wole ja być z nią w zwiazku niż pozwolic by jakis gówniaz co ma 16 lat z nią był bez obrazy oczywiscie wszycy 16sto latkowie!! hehehe bedąc z 16 latką mam wieksze szanse na udany zwiazek kiedy juz oboje dorosniemy a jak nie to pech!
wogóle to sobie zwariować mozna

pozdrawiam:)

Specjalista -

STUKU
 Wysłana - 25 listopad 2005 18:50      [zgłoszenie naruszenia]

ja mialem taka sytucje ja 20 ona 16...
MOWIE CI STARY JAKA JAZDA!!!!!
jak wyjdziesz na miasto z nia i jej kolezankami to masz ksywe "tato"
i ogolnie mi moja robila dziwne gowniarskie jazdy , droga rzecz,ze czesto mnie irytowala swoja wiedza , no ale tlumaczylem sobie ze ja w jej wieku tez pewnie tego nie wiedzialem
ale plus nad plusy to ciasne gladkie oachnace delikatne mlode cialko , ktore jak sie zakocha to zrobi wiele i taka fajna miloscia kocha niewinna...
do czasu... az przy tobie dorosnie

krocz spokojnie wsrod zgielku i pospiechu

kameleon15
 Wysłana - 25 listopad 2005 19:20      [zgłoszenie naruszenia]

moi rodzice maja różnice wieku 9 lat i 11 miechów :D
ja mam dziewczyne w swoim wieku
moja koleżanka z klasy chodz z kolesiem 3 lata starszym od niej
razem tak wygladaja boze(nie musiała by się chyba zhcylać żeby mu robić loda)

Zzz....
 Wysłana - 25 listopad 2005 19:47      [zgłoszenie naruszenia]

zgadzam sie z tym ktory napisal ze wiekszosc najfajniejszych niun jest tak do 20 pozniej to nie jest juz to samo

chyba w różnych kręgach się obracamy.

Znawca -

prezes85
 Wysłana - 25 listopad 2005 19:48      [zgłoszenie naruszenia]

wark Widzisz między 18 latkiem a 20 latkiem jest bardzo duża różnica. Powiedziałbym nawet iż jest większa niż między 20 latkiem a 24 latkiem. Mając 18 myśli się troche 'luźniej', nie masz tylu obowiazków. Tzn zależy od sytuacji materialnej itp ale jakoś od 20 zaczyna się bycie trochę poważniejszym. Oczywiście facet mający 24, ustawiony (praca, samochód, własna chata itd) jest bardziej łakomym kąskiem niż np 20 letni student, ale to moim zdaniem za wysokie progi dla 16 czy 17-nastki. Co do różnicy w związku powyżej 4-5 lat jeżeli partnerka ma 16 to uważam że to jest 'niesmaczne' i podchodzi pod pedofilie. Jednak tak jest na tym świecie iż dziewczynki interesują się tymi starszymi. Mam nadzieje że ktoś to zrozumie... Pozdrawiam.

stuku - ah te plusy...

I just don't know what to do with myself.
Money for nothing and chicks for free.

Weź nie pierdol bejbe.

Specjalista -

nioonia
 Wysłana - 25 listopad 2005 20:04      [zgłoszenie naruszenia]

moja koleżanka z klasy chodz z kolesiem 3 lata starszym od niej
razem tak wygladaja boze(nie musiała by się chyba zhcylać żeby mu robić loda)

ale suchar a co ma ****a wzrost do bycia para idioto?
moj chlopak mial 192 a ja 164 i dobrze mi z tym bylo

Znawca -

prezes85
 Wysłana - 25 listopad 2005 20:48      [zgłoszenie naruszenia]

Oj nioonia... razi po oczach to twoje 15. Komuś nie podoba się różnica wzrostów to odrazu idiotą jest?

I just don't know what to do with myself.
Money for nothing and chicks for free.

Weź nie pierdol bejbe.

Specjalista -

nioonia
 Wysłana - 25 listopad 2005 21:00      [zgłoszenie naruszenia]

nie ale sie zdenerwowalam
z reszta kolega co to napisal chyba tez ma 15 (z nicka to chyba wywnioskowalam) wiec sorry jesli cie urazilam kameleon

Znawca -

Wark
 Wysłana - 25 listopad 2005 21:10      [zgłoszenie naruszenia]

A mnie wkur*iają takie texty jak STUKU pisze(to tylko moje zdanie) Mi to własnie podchodzi pod pedofilie pod takie własnie wykorzystywanie tych małolat.Młode,zakocha sie wyruchać fajnie co nie...Nie umiem tego wyjasnic ale sie gotuje jak takie coś czytam.Ja mam dziewczyne dwa lata młodszą i jakoś nikt na mnie nie mówi "tato" z jej kolezanek,raczej mnie szanują.Nie kocha mnie jakąs niewinną miłoscia tylko normalną..Wiadomo ze czasem ciezko sie dogadac ale własnie to jest ta róznica wieków,Jak popełnia błąd tłumacze jej.Jest najnormalniejszą dziewczyną w świecie.Własnie nie wiem czemu tak jest jak juz pisałem nie rozumiem tego..Czemu taki chłopak 24 lata nie zaimponuje dziewczynie w swoim wieku tylko ma odwage przed taką 16? i jeszcze pisze ze zrobi wiele dla Ciebie jak sie zakocha bo starszy.Głupoty jak H*j !!! Nie ma odwagi Bo ze starsza trudniej? Nie rozumiem tego naprawde.A co do tego pana z tym wzrostem to chyba nie wiesz co piszesz..to chyba normalne ze jak starszy to wyższy co nie? A moze podejdz do niego i mu to powiedz przy niej? Hmm?No dawaj..podejdz..

Wark
 Wysłana - 25 listopad 2005 21:16      [zgłoszenie naruszenia]

aha i prezes..Nie wmówisz mi ze miedzy 18 a 20 jest duza róznica..Na pewno mi tego nie wmówisz..A tym bardziej 16 a 24 :-/ ja mam 18 i nie myśle o niczym na luzie..mam duuzo obowiązków,Miałem kupe problemów mam nadal ale to co piszesz dla mnie jest głupotą.Chyba ze opierasz sie na jakims konkretym przykładzie..i wierz mi ze są dziewczyny w wieku 16 które tez myśla dosyc dojrzale jak na swój wiek...na pewno lepiej 18 i 20 niz 16 i 20 albo 16 i 24..

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 40 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

20 a 16 lat... problem:-)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40