To nic złego ze ona jest młodsza ja tez byłam w podobniej sytuacji tylko ze miałam 15 lat i kuratora na gaciach a on 20 na karku było za***iscie.Dzis mam 19 lat jestem z nim po slubie mamy synka i jest zajefajnie:)wiec nie przejmuj sie pozdro 3maj sie
Art. 200. § 1. Kto doprowadza małoletniego poniżej lat 15 do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
Raczej tu nie ma mowy o patologi czymż jet taka mała różnica wieku. Jeżeli emocjonalnie dojżała do współżycia seksualnego i wbrew jej woli nic się na siłę nie robi. Tylko pod wzgledem prawnym są tu przeciw wskaznia. Ale skończone miała już 15 lat życia, więc prokurator już zdiął łapę z 'dupu' I nawet jeśli jeszcze nie osiągnięto wieku pełnoletniego (18 lat), to nawet rodzice skarżąc; za wiele niewskurają. Chyba, że niepełnoletnia (podobnie jak pełnoletnia), wniesie sprawę o wykorzystanie (gwałt).
p.s.
jak wskazuje ma już 19 lat i są ze soba 4 lata i poślubili się i mają dziecko. Także związek z nastolatka przertwał i nie była to przelotna seksualno-rozrywkowa przygoda!
ze swojej strony mogę dodać, że pare lat temu moja znajoma (wtedy 17) chwaliła się, że jej facet ma 30lat i byli ze sobą długo. co najmniej 2 lata. czy dalej są? nie mam na ten temat informacji
no okej... ja w wieku 18 lat bym sie nie odwazyl... teraz w wieku duzo starszym o 4 lata tez nie 18 lat to minimu jak dla mnie jezeli chodzi o wiek oczywiscie... bo o rozum... to czasem u 40-stek ciezko
Zmieniony przez - FH w dniu 2008-04-01 00:18:04