Dlaczego tacy co wyrywaja 16 letnie "foczki" maja niby problemy ?? widzisz problem polega na tym, ze to zazwyczaj nie oni je wyrywaja a one sie same pchaja bo ze starszym jest "lans" a milosc podobno nie zna zadnych przeciw wskazan.
"zeby nie bylo nie mowie tez, ze wina lezy zawsze po stronie tych 16-latek "
JAK KRASC TO MILIONY,JAK RUCHAC TO KSIEZNICZKI !!! %-))
"Dlaczego tacy co wyrywaja 16 letnie "foczki" maja niby problemy ?? widzisz problem polega na tym, ze to zazwyczaj nie oni je wyrywaja a one sie same pchaja bo ze starszym jest "lans" a milosc podobno nie zna zadnych przeciw wskazan. "
No to skoro nie umieja odmowic jakiejs malolacie chodzenia czy nawet stosunku to to jest wlasnie ich problem i maja brak jakiejkolwiek wstrzemiezliwosci. Ale to tylko moje zdanie.
jedziesz z nią ;p to dobry wiek ;] wytresujesz przez rok 2 i masz "wierną suke" jak sie patrzy ;] drugi raz juz taka szansa moze sie nie zdazyc a pozniej to juz nie wytresujesz ;]
zwijaj sie leszczu, i wara od mojej matki, ciulu karmiony miekim ****em, jak nie wiesz co pisac to lepiej nic nie pisz, ja mowie jak jest i tak ja bym zrobil i **** ci do tego pało, przynajmniej miałbym wierną dziewczyne co robila by co lubie, bo twoja chyba (jesli taka istnieje) musi cie w rogi jechac i zazdroscisz innym co ?
E tam.. moja kumpela ma boya który ma 31 a ona 18.. i jest im dobrze.. więc nie ma tu wiek granic..