FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 7047 razy ¬

ROZRYWKA | Zakup kontrolowany
2gie auto do 7tys oko³o dla ma³olata  
[powiadom znajomego]    
Autor "2gie auto do 7tys oko³o dla ma³olata "   

Avvgan
 Wys³ana - 24 lipiec 2015 00:34        | zg³o¶ naruszenie regulaminu

Sprawd¼ ile procent masz t³uszczu

Siemasz Wszystkim.
Latam teraz golfem 3, 1995, 1.4 benzyna.
Nieekonomiczny silnik fchoy, i auto nie powiem zajechane, strach gdzie¶ dalej jechaæ, na dojazdy na si³kê czy do dziewczyny daje rade, ale ogólnie klops.

Planuje przez rok teraz od³o¿yæ troche siana i kupiæ co¶ na nastêpne wakacje, bo teraz jecha³em pe¿otem matki w trase, a powtórka z rozrywki mi sie nie widzi...

Czego chce ?

Trochê ¶wie¿sze i m³odsze auto.
Gaz !
Nie staæ mnie na inwestowanie w wysokie spalanie wiec musi je¼dziæ ekonomicznie W MIARE
Czê¶ci musza byæ tanie.
Slinik 1.6 minimum, najlepiej 1.8 lub 2l.
¯eby nie by³o strachu wyprzedziæ gdzie¶ na trasie jak auto zapakowane.
Cena do 7 tys. My¶le ¿e maaax 8,5k moge daæ jeszcze jak co¶ mi sie fchoy spodoba.

Wiem ¿e post wcze¶nie bo czasu jest opór ale chce sie nastawiæ na co¶ ju¿ ile odk³adaæ siana, i bêdê mia³ ju¿ jakie¶ rozeznanie.

Mo¿e byæ kombi, najlepiej sedan.
Rozmiar nie ma znaczenia, nie mo¿e byæ ma³e jak polo, czy lupo, ani wielkie jak omega w kombi. Pozdro dzieki z góry.

Zmieniony przez - Avvgan w dniu 2015-07-24 00:35:05

Evrybary kobznij szpary %-)

Thomy20
 Wys³ana - 24 lipiec 2015 05:23      [zg³oszenie naruszenia]

Czego chce ?

Trochê ¶wie¿sze i m³odsze auto.
Gaz !
Nie staæ mnie na inwestowanie w wysokie spalanie wiec musi je¼dziæ ekonomicznie W MIARE
Czê¶ci musza byæ tanie.
Slinik 1.6 minimum, najlepiej 1.8 lub 2l.

Szukasz auta ekonomicznego a tu wyje¿d¿asz z 1.8 lub 2 litry te auta bêd± sporo paliæ. Masz golfa 1.4 i narzekasz ¿e du¿o pali a chcesz kupiæ 2 litry i my¶lisz ¿e bêdzie ma³o paliæ? Je¶li chcesz auto ekonomiczne to silniki 1.0 lub 1.2 np. jakie¶ Polo lub Fabia. Jecha³em fabi± 1.2 3 cylindrow± i powiem ci nawet fajnie chodzi.

Zmieniony przez - Thomy20 w dniu 2015-07-24 05:42:51

Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda

Loya
 Wys³ana - 24 lipiec 2015 17:32      [zg³oszenie naruszenia]

Thommy bêdzie uradowany moj± propozycj± - Astra G 1.8 benzyna + LPG, ewentualnie Vectra B z tym motorem lub 2.0 benz.

Znawca -

INSOMNIA
 Wys³ana - 24 lipiec 2015 19:21      [zg³oszenie naruszenia]

Ta Astra G 1.8 by siê sprawdzi³a,ale ma³o ofert z tym silnikiem.Od biedy 1.6 16v te¿ jako¶ jedzie.M³odsza,no i zawieszenie prostsze ni¿ w Vectrze B,tak¿e koszty serwisowania ni¿sze

Avvgan
 Wys³ana - 24 lipiec 2015 21:55      [zg³oszenie naruszenia]

Zaufajcie ¿e golf w benzynie 1.4 ¿eby jako¶ jecha³ musi byæ trzymany fchoy na ka¿dym biegu, przez co pali jak smok. W dodatku brak gazu, a nie bede inwestowa³ w instalacje 2x wiecej ni¿ warto¶æ tego auta (bo kupi³em je za 1,2k). Wiekszy silnik jest bardziej elastyczny a to ¿e wieksza pojemno¶c nie jest równowa¿ne z tym ¿e musi od razu paliæ du¿o wiêcej tym bardziej jak bedzie zagazowane. Mysla³em o Astrze i ca³kiem fajna opcja dzieki za opowowiedzi jak komus cos przyjdzie do glowy to fajnie jeszcze co¶ pods³ucham. Dzieki pozdro !

Evrybary kobznij szpary %-)

Thomy20
 Wys³ana - 24 lipiec 2015 23:30      [zg³oszenie naruszenia]

No to bierz Astrê G ja mam silnik 1.6 16V z instalacj± LPG i powiem ci jest w miarê dynamiczna. Astrê wiêksz± ni¿ 1.6 cie¿ko dostaæ

INSOMNIA
 Wys³ana - 24 lipiec 2015 23:34      [zg³oszenie naruszenia]

a nic

Zmieniony przez - q2w w dniu 2015-07-25 02:07:37

gastxxx
ole !
 Wys³ana - 25 lipiec 2015 11:15      [zg³oszenie naruszenia]

Ile l/100 km to dla ciebie du¿o?

"No i chuj, wa¿ne ¿e porucha³ he he kurwa razdwatrzy"

Loya
 Wys³ana - 25 lipiec 2015 12:43      [zg³oszenie naruszenia]

¿ona mia³a przez moment xsare w wersji 3d, chyba VTR i te¿ bardzo pozytywne auto, lepiej wykonane wnêtrze ni¿ w Astrze, dobre zawieszenie, jakby¶ znalaz³ z motorem 1.6 do tego LPG to te¿ bêdziesz zadowolony. Dla m³odego kierowcy poleci³bym te¿ Stilo 3d, ale tutaj s³abo z silnikami, bo najmniej problemowy benzyniak ma tylko 80 kuni (1.2), a JTD musia³by¶ dobrze poszukaæ, ¿eby pad³a nie kupiæ

Znawca -

INSOMNIA
 Wys³ana - 25 lipiec 2015 18:51      [zg³oszenie naruszenia]

Dzi¶ mnie jedna kuhwa zjecha³a drogê astra 1.6 kombi. Niby nic takiego, bo zjecha³ tylko na mój pas ale...
Leciutka góreczka i frajer nie móg³ tego pad³a rozkulac, a ja jecha³em ledwo 70km/h zaladowana na maxa ciê¿arówka. Ma³o co i bym go zacz±³ pchaæ pod te górê. Takie to Twoje gowno dynamiczne.

Thomy20
 Wys³ana - 25 lipiec 2015 20:04      [zg³oszenie naruszenia]

Dzi¶ mnie jedna kuhwa zjecha³a drogê astra 1.6 kombi.

teraz spokojnie Astra która ciê wyprzedzi³a 1.6 ma 75KM moja 1.6 16V ma 101KM teraz tamta Astra jest w kombiku czyli 100kg ciê¿sza od mojego Hadbacka wiêc moja jest bardziej dynamiczna ni¿ ten karawan który zajecha³ ci drogê.

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | nastêpn±

Wybierz stronê:  
Przegl±d tygodnia

2gie auto do 7tys oko³o dla ma³olata

Strony: 1 2