Dysponując 60tys.zł nie lepiej kupić jakieś auto nowe z salonu niż jakieś wypierdziane przez Helmuta?
Architekci to sobie w wielkiej płycie mogli najwyżej wzorek tynku wymyślić.
To był konstrukcyjnie obliczony prefabrykat, tym się zajmowali inżynierowie budowlani,
za PRL-u po specjalistycznych kierunkach.
np. Astrę Focusa Megane itp. generalnie auta klasy compact można kupić za 60tys.zł
To popatrz jeszcze na jakie silniki i wyposażenie dostajesz w tej cenie. C klasa może nie jest jakaś super przestronna limuzyną, ale nie chce kompakta w którym jeśli ktoś za mną usiądzie to musi trzymać kolana pod brodą, a bagażnik nadaje się tylko na zakupy w spozywczaku. No i za duża strata na wartości auta którym mam zamiar pojeździć 4-5 lat.
Nie wiem czy za 60k dasz już radę kupić polifta, a ja osobiście przedliftem bym sobie głowy nie zawracał przy tym aucie Polift wygląda dużo lepiej, szczególnie wnętrze - jak nowy mercedes, a nie poprzednie generacje.
Do tego przejedź się skrzynią 7G tronic - ja nie chcę już innej
Tomek to kretyn, nie słuchaj go.
Z alternatyw zobacz jeszcze Lexusa IS'a. Też bardzo fajne auto, dla mnie absolutnie na równi z W204.
Zmieniony przez - Neptas w dniu 2015-10-17 10:43:39
Na poliftowego w204, to raczej jest za mało, zwłaszcza z takim silnikiem. Co do wyglądu to faktycznie szału w środku nie ma przed liftem, ale lampy na przykład wolę proste.
Lexus fajny, nawet bardzo ale dyskfalifikuje go pojemność bagażnika i diesle ponoć też nie za dobre.
Za e60 przemawia przestronność właśnie, odstarsza mnie trochę wizerunek typowego kierowcy bmw. Słyszałem/czytałem też że różne pierdoły (np. czujniki parkowania) lubią sobie przestać działać od tak, po prostu. No i musiałaby być z M pakietem, bo tak to wizualnie dupy nie urywa.
Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda