Autor |
"7 razy to nie za dużo ????" |
|
Himen-18
|
|
Wysłana - 5 wrzesień 2005 14:06 | zgłoś naruszenie regulaminu
Znam pewna osobe co potrafi (przynajmniej tak mowi) zwalic...tzn zmasturbowac sie 7 razy bez przerwy heh. Mozliwe to jest ? Kobieta rozumiem ale facet?! w dodatku w tv ogladalem program ze facet może nawet do 18 razy dziennie dostac orgazmu jeseli to robi z inną babką. Nie chce nawet myslalec co po tych 18 razach zostanie z jego... kapucynem. Ale wracajac do tematu kumpel 7 razy (bez udzialu kobiety), a wy co o tym sadzicie???? Robi mnie w hooooja czy mozliwe to jest ????
 |
|
|
aniolek_16
|
|
mi raz kumpel opowiadal ze sobie 5 razy w jednym dniu zwalil, ale 7 to juz lekka przesadda.... To juz pewnie potem jak sie po wacku dotykal to pewnie nic juz nie czul. Masz SOGA ze posiadasz takiego kumpla:)
|
Cronos
|
|
|
|
VLAD.IV
|
|
Fajne macie z kumplami tematy do rozmów
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
Qapek
|
|
7 razy to jeszcze nie rekord. Znam lepszych hardcore-owców. |
 |
|
|
MLO
|
|
Tak jest to możliwe, z własnych doświadczeń. |
 |
|
|
Volcano
|
|
Ja mam zwale z mojego kumpla, wedlug moim kolezanek nie jest on ani brzydki ani piekny, ale chlopak nigdy nie mial Kibitki no:( i piejemy bo prawa reke(biceps) ma chyba o 2-3cm wieksza od lewej:D heheh samotny jezdziec:P |
 |
|
|
Raptor10
|
|
nieżle sie bawicie , a czy kumpel nie obawia sie że może być w ciązy ...jesli robił to bez zabezpieczenia ....
|
|
roch
|
|
spróbuj to się przekonasz czy wkręca
|
Dj_Smalec
|
|
7 razy raz po razie to musiałby byc dobry kozak,moim zdaniem kit ,ja swego czasy dawałem rade bez przerwy jakies 4 razy ,ale wtedy to sie trenowało
 |
|
|
red78
|
|
a ja zawsze o jeden wiecej niz Wy
|