Autor |
"A6C6" |
|
INSOMNIA
|
|
jest jeszcze trzecia możliwość,czyli jak człowiek oddać auto do warsztatu |
 |
|
|
Thomy20
|
|
Po co mam oddawać auto do warsztatu skoro sam umiem zrobić a warsztaty naciągają wymieniają wiele rzeczy niepotrzebnie za które klient płaci wystarczy obejrzeć na TVN Turbo program Będzie pan zadowolony tam jest cała prawda o warsztatach samochodowych
|
INSOMNIA
|
|
To tak samo jak kiedyś na TVN była Usterka i jakby faktycznie wszyscy fachowcy byli tacy,jak tam pokazani,to żaden dom zimy by nie przetrwał |
 |
|
|
Giddens
|
|
tomasz kucu jak ktos ma dluzej auto niz rok to ma zaufanego mechnika ktory nie wymenia pol auta jak jdziesz olej wymieniac.
ja mam od kzdej marki innego i nigdy ni zostalem o***any na choicazby zlotowke
|
|
INSOMNIA
|
|
Tak jak kiedyś już pisałem,porządnemu warsztatowi nie opłaca się kręcić klientów,bo klient przekaże znajomym i warsztat zarobi jednorazowo kilkaset złotych,a straci potencjalnie kilka tysięcy w perspektywie kilku lat |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
co wy sie przejmujecie tym e46, że se filtry będzie płukał?
niech se kupi i płucze czy tam przedmuc***e
|
 |
|
|
Thomy20
|
|
Tak jak kiedyś już pisałem,porządnemu warsztatowi nie opłaca się kręcić klientów,bo klient przekaże znajomym i warsztat zarobi jednorazowo kilkaset złotych,a straci potencjalnie kilka tysięcy w perspektywie kilku lat
Jak ktoś oddaje auto do warsztatu to znaczy że się nie zna warsztat wymieni pół samochodu niepotrzebnie a klient i tak będzie zadowolony no bo wcześniej było zepsute a po wizycie w warsztacie działa czyli będzie chwalił warsztat
|
Bova
|
|
co za typ
a jak leją ci komon rojle to też sam to zrobisz?
|
 |
|
|
NaFulu
|
|
Jak ktoś oddaje auto do warsztatu to znaczy że się nie zna warsztat wymieni pół samochodu niepotrzebnie a klient i tak będzie zadowolony no bo wcześniej było zepsute a po wizycie w warsztacie działa czyli będzie chwalił warsztat
co ty w ogóle pyerdolisz?
jak nie masz swojego warsztatu pod chatą ze sprzętem za kilkadziesiąt klocków to powodzenia
szczególnie przy wymianie dwumasy, wtrysków i podobnych łatwych i przyjemnych robótek, dla takich znawców jak ty
sam to sobie możesz kvrwa klocki wymienić (przy odrobinie szczęścia), albo oleju dolać
|
|
Thomy20
|
|
Dlatego nie kupuje diesli z dwumasą lub Common Railem bo będę musiał oddać do warsztatu a koszty napraw pójdą w tysiącach