Autor |
"A6C6" |
|
Neptas
|
|
|
|
Thomy20
|
|
Astra G 1,6 101 KM, waga ~1100 kg = ~11 kg na 1 KM
Audi A6C6 2,4 177 KM w automacie, waga ~1600 kg = ~9 kg na 1 KM
Czyli moja Astra 1.6 nie jest dużo wolniejsza od A6 2.4 według danych to tylko 2kg/KM czyli jak bym miał taką Astrę 2.0 to taka A6 by dostała w dupę.
|
Neptas
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
Thomy20
|
|
Ponieważ czasem pada pytanie czy jeździłem innym autem niż Astra chciałem napisać wrażenia z jazdy innymi autami. Ostatnim czasem miałem okazję pojeździć kilkoma autami i chciałem porównać je do Astry G.
Golf IV król kompaktów ponoć bardzo wygodny i doskonałe prowadzenie a w rzeczywistości fotele bardzo twarde po dłuższej jeździe bolą plecy co do zawieszenia i trzymania się drogi to porównane z Astrą.
Megane III auto z zewnątrz spore a w środku mało miejsca wnętrze jest tak napompowane że ciasno jest jak w cinquecento. Co do zawieszenia mówią że francuzy są miękkie i komfortowe natomiast w Megane 3 podczas jazdy wypadają plomby zawieszenie jest twardę i nie komfortowe w porównaniu do Astry Astra dużo wygodniejsza i zawieszenie bardziej komfortowe.
Zmieniony przez - Thomy20 w dniu 2016-01-13 23:18:10
|
Neptas
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
Loya
|
|
jak miałem lanosa i siedziałem na forum Daewoo to nie macie pojęcia co ludzie robili z lanosami:) przeszczepy, turbo, jeden typ miał projekt, przez który jak sam nie krył nie dojadał ale do lanosa weszła nawet skórzana tapicerka robiona przez tapicera z każdym detalem, fotelami, boczkami itd.
Thomy, gratuluję - znaczy, że to jednak Astra jest królową kompaktów. Kulnij się jeszcze Focusem |
Znawca -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Thomy to wiekszy trol niż seba  |
 |
|
|
Bova