Adrenalina to moje hobby
Dawaæ ty swoje wpisy co robicie ¿eby ta magiczna mikstura zadzia³a³a a tak¿e swoje najwieksze wyczyny którw wam da³y najwiêksza dawke
Ja naprzyk³ad chyba wtedy jak ukrad³em znak i zatrzymali mnie z robut drodowych i kolega krzykno³ -*******lamy to ja ****a w gaz jeden wyladowa³ na masce drugi wy***a³ w boczna szyba a z rugiej strony pilicja jecha³a a pó¿niej przez ca³y dziej wypatrywa³em suk u siebie i bez rezultatu -uff
CZekaja sogi tylko czeba dac ¿eby dostaæ
jazda za tirem rowerem ponad 70km\h ! i oczywisie jazda na maxa po miescie, typu moze nic nie wyjedzie na kzyrzówce! po chodnkiku, a moze miedzy tym panstwem sie zmieszecze! moze i ijestem g³upi ale to daje niz³ego kopa! czasami nie panuje nad soba noga zaczyna mi sie trzesc z nerwów! oczywisie daje po sogaczu i licze na odwrotonosc
Najbardziej mi wchodzi jak cos gdzie¶ zepsujemy roz***iemy za***iemy i pa³y nas goni± albo przynjamniej w³a¶ciciel tego czegoæ wtedy taka adrenalina jest ¿e niech mnie albo jak rowerem staram sie zmie¶cic przed a³tobusy auta itp heh
======================================================================= 9 dziwek w 3 domach ca³odobowa ochrona lepsza ni¿ dla Papierza,
Hajs, Szacunek i S³awa do tego bêde zmierza³