FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 209636 razy ¬

ROZRYWKA | Uzależnienia i Używki
AMFETAMINA - POMOCY! Ratunku! 
[powiadom znajomego]    
Autor "AMFETAMINA - POMOCY! Ratunku!"   

Orlando_FX
 Wysłana - 23 luty 2007 03:59        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam i wolam ratunku a dokladnie walke z nalogiem bo inaczej tego nazwac nie umiem mam 20 lat od 1,5 roku biore amfetamine zaczelo sie spokojnie tylko co imprezy kumpel mi zaproponowal i wziolem pierwszy raz mowil ze nie pozaluje i nie zalowalem akurat tego dnia nie wiedzialem jakie beda konsekwencje i ze sprawa zajdzie tak daleko do tego doszly papierosy alkohol ale to nic takiego mniejsza o to . Zaczelo mi sie to podobac bralem gips co impreze a ze byl czysty to kopal pozadnie mialem za 20zl grama fety. czulem sie censored.gif na imprezach dylalem cale noce na techno . Myslalem ze to opanuje ze moge raz na jakis czas na imprezach lecz znajdowalem sie w takim towarzystwie ze nie dalo rady a szczegolnie nie moglem odmowic... Pieklo zaczelo sie po niecalym roku sporadycznego zazywania zaczelem sie poglebiac bralem coraz czesciej chdzilem do pracy z ktorej 30% wyplaty przeznaczlem na amfe . Nie minelo duzo czasu zaczelem sprzedawac nieraz nawet sie zadluzalem bo sam wciagalem towar zamiast sprzedac mieszalem kombinowalem i nie wyszlo na dobre potem sie juz nie bawilem w rozprowadzanie . Bralem tylko dla siebie nie mialem kasy sprzedawalem co moglem telefon m czesci z kompa itp. od 4 miesiecy biore codziennie! nieraz co 2,3 dzien ale rzadko 5gram starcza na 3,4 dni mialem takie momenty ze wychodzi mi w dzien 1.5grama przewaznie gram nieraz pol mam wszystko brzydko mowiac w censored.gife inaczej patrze na swiat niczym sie nie przejmuje ale nienadazam za tym wszystkim robie tylko na to kombinuje skad wziasc pieniadze na fete jest coraz gorzej schudlem 15kg . Nie spie malo jem nieraz wcale . Problem z Rodzina nie moge sie dogadac z rodzicami . Znajomi tylko dilerzy lub osoby wtajemniczone w to . A najgorsze jest kur.. to ze jak przestane brac mam zejscie jak hu.Z tego wzgledu od jakiegos czasu biore tez dozylnie gdyz mam lekkie zejscie na drugi dzien Boje sie czegos czego nie moge wytlumaczyc czuje sie samotny mam dola trzese sie caly niewiem co ze soba zrobic nieraz siedzialem i plakalem myslalem nawet o samobjstwiestalem sie agresywny stracilem samych dobrych znajomych przez wlasna glupote bralem tabletki na depresje tylko mnie zmula do spania potem jst to samo nie moge wyjasnic co wtedy czuje koszmar . Dlatego boje i nie potrafie tego rzucic czy niemoge bo sie bje zejsc ? co mam zrobic zadne narkotykowe poradnie nie wchodza w rachube bo w poblizu mojego miasta nawet tego niema malo tego nie chodzil bym nie lubie takich miejsc. Chce jakies porady niewiem tabletki cos co mi pomoze . Teraz akurat caly sie trzese a dzis wzialem tylko pol gr. :/ masakra Boje sie i prosze o pomoc sad.gif
Pozdrawiam was i z gory dzieki za odp.

djNokio
 Wysłana - 23 luty 2007 09:52      [zgłoszenie naruszenia]

Ośrodek od uzależnień/lekarz + przeprowadzka i troche cierpliwości, tego potrzebujesz :)

Ja w tym co dobre, leciutkie chce zanurzyc sie i w tym plywać.

xaero16
 Wysłana - 23 luty 2007 10:27      [zgłoszenie naruszenia]

przeprowadzka, wroc do hobby z mlodszych lat i pozwol sie mu pochlonac...tyle na teraz moim zdaniem

hit'em up

zikuzaku
 Wysłana - 23 luty 2007 12:01      [zgłoszenie naruszenia]

tylko terapeuta. Jesteś już w takim stadium, że samemu będzie ciężko.

Znawca -

milosek
 Wysłana - 23 luty 2007 19:46      [zgłoszenie naruszenia]

z wlasnego doswiadczenia ( sam to przezylem ) powiem ci ze pomoc ci moze tylko psychiatra i farmakologia, jestem na 100% pewien ze bez farmakologii z tego nie wyjdziesz i niema nato zadnego innego sposobu, byc moze twoj stan bedzie wymagal hospitalizacji ( zamkniety szpital psychiatryczny ) i co sie z tym wiaze juz po twoim wyjsciu ludzie beda sie na ciebie troche krzywo patrzec ale mogles pomyslec wczesniej ;))) (zanim zaczales tak ostro przypierdalać ;) ) tylko tyle ci powiem, i teraz to co powie ci moj prywatny lekarz ;)

1 NAWET NIE PROBOJ LECZYC SIE SAM
2 IM DLUZEJ CZEKASZ TYM GORZEJ DLA CIEBIE ( TEN STAN SIE POGLEBIA )
3 TWOJ STAN TO RACZEJ DEPRESJA/UZALEZNIENIE

tak pozatym to pamietajmy co na ten temat mowil marek kotarski : narkomana nalezy pozbawic wszelkich srodkow, wyrzucic z domu itd ;)

milosek
 Wysłana - 23 luty 2007 19:50      [zgłoszenie naruszenia]

tak po 2 to z wlasnego doswiadczenia powiem ci ze nie mysl nawet o hobby z lat dziecinstwa itd ;) i pamietaj ze

PRZED TOBA DUZO PRACY - CONAJMNIEJ KILKA MIESIECY/KILKA LAT ZANIM PRZESTANIESZ SIE TRZASC I POCZUJESZ SIE WRESZCIE NORMALNIE

xSZYBKIxx
 Wysłana - 23 luty 2007 19:56      [zgłoszenie naruszenia]

szczerze mowiac to biore z taka intensywnoscia i czestotliwoscia jak ty tylko ze jakies 5 lat i
po co to w ogole bierzesz jak ci sie nie podoba?
nie chcesz to nie bierz chcesz to sie baw... i umiesz tej prostej rzeczy zrobic to idz do psychiatryka zamkna cie w pokoju bez klamek posiedzisz tam az glod minie

Zmieniony przez - xSZYBKIxx w dniu 2007-02-23 20:08:59

avee
 Wysłana - 23 luty 2007 20:41      [zgłoszenie naruszenia]

jestem w podobnej sytuacji... zgadza się mniej więcej czas brania i tego typu szczegóły... ja nie zasięgam rad lekarzy, tylko po prostu nie biorę, żeby nie zniszczyć sobie kompletnie życia, ale szczerze mówiąc odradzam ten typ terapii... ciężko jest się samemu leczyć i to nigdy nie będzie skutkowało na dłuższą metę...
co proponuję? lekarza. definitywnie go potrzebujesz...

...uczyńmy z życia święto, by będąc tu przez chwilę wszystko zapamiętać...

milosek
 Wysłana - 23 luty 2007 20:42      [zgłoszenie naruszenia]

"Boje sie czegos czego nie moge wytlumaczyc czuje sie samotny mam dola trzese sie caly niewiem co ze soba zrobic nieraz siedzialem i plakalem myslalem nawet o samobjstwiestalem sie agresywny stracilem samych dobrych znajomych przez wlasna glupote "

nie sluchaj tego typa xXszybkiXx czy jak on sie nazywa, od takich ludzi bedziesz sie juz po wszystkim izolowal, to co piszesz przejdzie ci po kilku miesiacach leczenia, napewno da rade wyjsc z tego

Maniac7
 Wysłana - 23 luty 2007 22:13      [zgłoszenie naruszenia]

ratuj swe zycie poki jeszcze mozesz, mam znajomego ktory tez ma podobny problem lecz on walczy z hera, uwierz w siebie i podejmij pierwsze kroki.

c i a ch o
 Wysłana - 23 luty 2007 23:51      [zgłoszenie naruszenia]

******lisz farmazony..........kup sobie 100 piw.........

przestan dawac po nosie i pij.pij,pij,pij........przeplucze Ci nery.....ulzy na zejściu.....a jak juz zwał i kac Ci minie to poprostu do tego nie wracaj...sam juz wiesz co to za gówno....jestes tego swiadom....wiec najwiekszy problem masz juz za soba........

jesli masz pasje zatracaj sie w niej bez konca...

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 46 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

AMFETAMINA - POMOCY! Ratunku!

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46