FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 10268 razy ¬

ROZRYWKA | Nauki Humanistyczne
ANKIETA o UE 
[powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
Jestem ZA wejściem Polski do UE 
Jestem PRZECIW wejściu Polski do U 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
Autor "ANKIETA o UE"   

INSOMNIA
 Wysłana - 23 styczeń 2003 08:23      [zgłoszenie naruszenia]

Wrżliwi na indoktrynację:

Po 50 latach wyniszczającej świadomość narodową komuny nie ma się co dziwić. Do tego 14 rok "po komunie", co i tak jest tylko ceremoniałem przekazania funkcji z ojca na syna - JAK W CHINACH. Popatrz np. w TV (o politykach wiadomo)! Młody Dowbor, młody Kraśko i całe zastępy "synalków".
Czas to ukrócić!

ARNII
 Wysłana - 23 styczeń 2003 15:11      [zgłoszenie naruszenia]

hizballah tak naprawde nikt tego nie przeczyta bo zaśnie zanim dojdzie do połowy... tego jest za dużo! na raz oczywiście...
bum!
toes dzięki za wsparcie... ale chodziło mi o argumenty! bo sam nie dam rady mając 2 przeciwników!!

POZDRAWIAM
----====<<<<Pierwszy Rycerz ZOJ'u UFD!!!>>>>====----
ZOJ: [ufd.katalogi.pl/topic.asp?topic_id=717]
---------------------
Przejdz na Uczniowskie Forum Dyskusyjne! uzyskasz tam pomoc! pozatym poszukiwani specjalisci!
[ufd.katalogi.pl]
________

INSOMNIA
 Wysłana - 23 styczeń 2003 15:14      [zgłoszenie naruszenia]

przeczytałbym, ale czasu nie mam

Moderator działu "Historia"
Pozdrawiam wszystkich

INSOMNIA
 Wysłana - 23 styczeń 2003 15:16      [zgłoszenie naruszenia]

hizballah nie obraź się, ale zachowujesz się jak Andrzej L., jesteś zbyt krzykliwy
moim zdaniem i tak nikogo nie przekonasz do swoich racji, szkoda twojego czasu

Moderator działu "Historia"
Pozdrawiam wszystkich

INSOMNIA
 Wysłana - 23 styczeń 2003 15:48      [zgłoszenie naruszenia]

Krzykliwy???
Szkoda, że nie rozmawiamy "na żywo". Uwierz mi, nawet przed walką nie krzyczę i nie wymachuję rękami.

Nie rozumiem też porównania do posła Andrzeja Leppera. Nie jest on ani narodowcem, ani też człowiekiem, do którego można mnie porównać - tym bardziej, że mnie nia znasz, a z tego, co piszę, nie wynika nic, co mogłoby świadczyć o naszym rzekomym podobieństwie.

Nie przekonam? Dla mnie nie ma różnicy, czy ja kogoś przekonam, czy ktoś zacznie się interesować problematyką "integracji" na własną rękę - same FAKTY, które pozna, są w istocie argumentami antyunijnymi.
Oczywiście moim jak i wszystkich narodowców życzeniem jest, aby każdy poszukiwał informacji samodzielnie i samodzielnie wyciągał wnioski.
Niestety mamy dzisiaj takie "kwiatki", które dostają spazmów, kiedy biorą do ręki np. gazetę rzecznika rządu PRL, który w krytycznej dal wszystkich Polaków sytuacji szydził z nich i ich położenia.
Kiwają wtedy głowami jak nie wiem kto i mówią "no właśnie, no właśnie".
To zakrawa na skrajną głupotę, naiwność i niedojrzałość do działania w sferze podstawowych obowiązków obywatela.
Cóż mogę powiedzieć? Nie dziwne, że co 90% euroentuzjastów określa narodowców okresu międzywojennego i ich spadkobierców jako "faszystów"(!!!), bo nie można wymagać znajomości historii dwudziestolecia międzywojennego od ludzi, którzy nie potrafią wyciągnąć najbanalniejszych nawet wniosków z histori, która toczyła się za ich życia.

Nic dodać, nic ująć.

I jeszcze jedno - proszę porównać ankiety.

Zmieniony przez - hizballah w dniu 2003-01-23 15:55:28

ARNII
 Wysłana - 23 styczeń 2003 16:09      [zgłoszenie naruszenia]

mariuszu!!! ja to samo mu kiedyś powiedziałem!!!

POZDRAWIAM
---------------------
Przejdz na Uczniowskie Forum Dyskusyjne! uzyskasz tam pomoc! pozatym poszukiwani specjalisci!
[ufd.katalogi.pl]
________

ARNII
 Wysłana - 23 styczeń 2003 16:32      [zgłoszenie naruszenia]

hizballah a to że porównuje się ciebie do leppera to nie chodzi o jego wyznanie czy coś w tym stylu (ani o partję), ale o sposób w jak przekonuje do siebie i swoich racji ludzi. chodzi o sposób w jaki zabiega o swoje przekonania!!!

POZDRAWIAM
---------------------
[ufd.katalogi.pl]
________

INSOMNIA
 Wysłana - 23 styczeń 2003 19:00      [zgłoszenie naruszenia]

To znaczy jaki? Nadal nie widzę podobieństwa poza "drastycznością" przytaczanych FAKTÓW.

Jeśli chodzi Ci o to, że do dyskusji staje przygotowany i przytacza fakty ze zgromadzonych materiałów, to dziękuję.

Zmieniony przez - hizballah w dniu 2003-01-23 19:03:09

ARNII
 Wysłana - 23 styczeń 2003 19:16      [zgłoszenie naruszenia]

niezupełnie! to jest różnica moim zdaniem. lepper żadko przytacza dobre arg. wg mnie... ale ja sie miałem w tym poście już nie wypowiadać, więc już nie odpowiem nic!
KONIEC

POZDRAWIAM
---------------------
[ufd.katalogi.pl]
________

INSOMNIA
 Wysłana - 23 styczeń 2003 20:24      [zgłoszenie naruszenia]

Chachacha, jaaaaasne.
Obiecuję Ci, że zawsze znajdziesz tu coś ciekawego, co Cię znowu przyciągnie.

Chyba się wezmę za rozpracowywanie roczników statystycznych - ale będzie pożoga.

Ale najpierw muszę przetrwać sesję!

Zmieniony przez - hizballah w dniu 2003-01-23 20:26:45

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 15 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

ANKIETA o UE

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15