popieram hizbollah choc moze nie na calej linii
ale ma on racje i powielaja sie nasze poglady w wielu punktach
a te wasze podsumowania jego jako demagoga sa bezcelowe
bo madre slowa trafiajace na madry grunt
daja efekty
zycze wszystkim by zaczeli wiecej rozumiec niz wyobrazac sobie
-----------------------
*chill out with me*
in drumm&base way
:] ]l[ .k/ll/m. ]l[ :]
--------------------------------------------
"Niestety, niektórych spraw nie da się rozwiązać na rozkaz. Może dlatego głupcy wymyślili sobie bogów: żeby mieć kogoś, czyje rozkazy na pewno zostaną wykonane..."
---------------------------------
kazali mi napisac ze jestem doradcą w dziale trening...
no to napisałem:
jestem doradcą w dziale trening, czaisz
-----------------------
*chill out with me*
in drumm&base way
:] ]l[ .k/ll/m. ]l[ :]
--------------------------------------------
"Niestety, niektórych spraw nie da się rozwiązać na rozkaz. Może dlatego głupcy wymyślili sobie bogów: żeby mieć kogoś, czyje rozkazy na pewno zostaną wykonane..."
---------------------------------
kazali mi napisac ze jestem doradcą w dziale trening...
no to napisałem:
jestem doradcą w dziale trening, czaisz
HizbAllah wypełnił profil!
I tak nie dowiecie się z niego niczego ciekawego - nie wiem, do czego to jest wam potrzebne.
Jeśli ktoś chce się dowiedzieć czegoś, może zwyczajnie zapytać.
a co do Andrzeja L. to podobieństwo polega głównie na tym, że i Ty i On strasznie upieracie się przy swoim i próbujecie przekonać do tego innych,
a i nie miałem przez to na celu obrażenie Ciebie
Raczej wiedziałem, że nie chcesz (Ty) mnie obrazić. Zadam Ci pytanie - czy znając odpowiednie fakty, które moim zdaniem doprowadzą mój kraj do katastrofy (jedne czynniki od razu, inne - prędzej czy poźniej), mogę przyglądać się temu z założonymi rękami.
Toż wtedy odpowiadałbym opisowi "typowego Polaka" z antypolskich, polskojęzycznych szmatławców, w których można znaleźć bezczelne, wręcz chamskie sformułowania typu "Bo my (!!!) tacy już jesteśmy", "Tak to jest w naszej kochanej (!!!) Polsce".
Gnoje wypowiadają się tak, jakby utożsamiali się z Narodem Polskim i "kochali Polskę", tymczasem mamy do czynienia z >>>KOSMPOPOLITYCZNYMI<<< FUNDAMENTALISTAMI LIBERALNYMI, czego kilka linijek później, zdaje się, wcale nie ukrywają.
Wyobraź sobie analogiczną sytuacje, kiedy chodziłoby o Ciebie.
Po drugie: nie jestem jakimśtam "patriotą od święta" ani takim, jak Michnik, który wynalazł "nowy rodzaj patriotyzmu", mówiąc, że "kto nie jest zwolennikiem integracji, nie może nazywać się patriotą".
Nie spocznę, póki jakieś kosmopolityczne ścierwo, które należy do i jest lojalne wobec narodu, który z zajadłością rozsiewa po całym świecie kłamstwa o Polakach, a nie wobec mojego Narodu, będzie mnie uczyło "patriotyzmu".
Nie spocznę też póki żyjący jeszcze zbrodniarze nie odpowiedzą za swoje czyny - w tym akurat popieram posła Leppera.
Zmieniony przez - hizballah w dniu 2003-01-24 10:54:50