Pytanie do wszystkich współżyjacych, pozostajacych w mniej lub bardziej stałym związku ( chodzi mi o wykluczenie odpowiedzi- jak cos wyrwę na dyskotece to mam minetke co tydzień ). Oczywiscie jeśli ktos jest teraz sam a miał wczesniej doswiadczenia w stałym związku, to również zalicza sie do kategorii regularnie współżyjacych
Czy wasz chlopak robi wam minetke? Jeśli tak, to jak często? Czy jest to przyjemnosć zarezerwowana na specjalne okazje? Czy po prostu element gry wstępnej? A moze odmawia? Dlaczego?
Oczywiscie panowie tez proszę o wypowiedź. Czy wogóle robicie? Jeśli tak to jak często? Jesli nie, to dlaczego?
No i pytanie wyłacznie do panow (ewentualnie les): czy sprawia wam to przyjemnosć?
Text zmieniony na potrzeba powstania postu autorem jest łududoll byle by niebylo plagiatu
Już odpowiadam.
Jak często mój facet robi mi minetkę? Za kazdym razem kiedy sie bzykamy. Czasem tylko minetka, czasem minetka a potem bzykanie. Albo na odwrót.
I cchyba lubi to robić, inaczej nie robiłby tego tak chetnie i tak często
Zauważyłam też, że sprawia mu to przyjemnosć, nie tak ogromną jak mnie ale jednak
nie to niejest plagiat plagiat jest wtedy gdy zmodyfikujemy text i prubujemy przybrac prawa autorskie nie wpominajac kto to pierwotnie napisal
//
no widze ze łudu powaznie podeszla do tematu SoG hehe ... :) ...
.... %) .... o kran .... %) ....
Zmieniony przez - Busterje w dniu 2005-01-25 20:11:19
Uwielbiam to robić.Robie to kiedy mamy możliwośc.Pannie którą poznałem na przygodny seks nigdy nie poliże ,to jest zarezerwowane tylko dla dziewczyn z którymi jestem w zwiazku...Nawet z pocałunkiem miałbym opory