pyska: Kochasz swojego faceta CALEGO ? To pokochaj tez JEGO
Same shit, different day
kocha się całego człowieka... "kubuś" dla pan jest słodziutki a "muszelka" dla panów to jest juz standart... jestem ciekaw po jakim czasie sie złamie...
zpotkalem sie juz z kobietami ktore czerpią satysfakcje z tego rodzaju "pieszczot" i byl moment ze zacząłem sie nawet zastanawiac komu to sprawia wiecej przyjemnosci. tak naprawde jednak nie ma znaczenia kiedy i jak czesto. wszystko zalezy od obu stron. jesli on i ona maja ochote na to samo to dlaczego nie! ale sytuacja wyglada zupelnie inaczej jesli jedna ze stron nie czerpie z tego satysfakcj.
slonce_m - podobnie jak ferry dam ci sogacza. ja też nie rozumiem jak można podzielić ukochaną osobę na poszczególne organy i darzyć uczuciem te wybrane. albo się kogoś kocha z jego wszystkimi zaletami i mankamentami, wliczając w to jego pieprzyki, znamiona, włosy na języku i między palcami, cipki i kubusie ile by ich tam nie było. albo***** z taką miłością.