FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 191888 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
A ona robi loda mu... 
[powiadom znajomego]    
Autor "A ona robi loda mu..."   

. .
 Wysłana - 15 kwiecień 2006 04:29      [zgłoszenie naruszenia]

"a ona rrrooobi loda mu.... bo umi"

Virescens
 Wysłana - 15 kwiecień 2006 08:50      [zgłoszenie naruszenia]

Nie przekęcać słów pięknej piosenki !

To po francuzku "ona robi lodamour bo umi"

Zmieniony przez - Virescens w dniu 2006-04-15 08:50:19

Panie,takie rzeczy to tylko w Erze %-)

wuder
 Wysłana - 15 kwiecień 2006 11:06      [zgłoszenie naruszenia]

Dlaczego jesteście tacy ordynarni ?? Karotka tylko Ci się chwali twoje zachowanie, nie rozumię dlaczego się śmiejecie z dziewczyny. Pomyślcie, chcielibyście mieć w przyszłości żonę, która każdemu partnerowi seksualnemu brała do dzioba ?? Pomyślcie od tej strony, bo wasz horyzont ogranicza się jedynie do chwili obecnej czyli ruchania bez zobowiązań co popadnie ... Panowie troszkę klasy trzeba pokazać, a nie zachowywać się jak puste drechy. Zaraz pewnie mnie zjedziecie ale musiałem tego wywoda napisać

"Kto nie szanuje i nie ceni swojej przeszłości, ten nie jest godzien szacunku teraźniejszości,

Józef Piłsudski

katani
 Wysłana - 16 kwiecień 2006 14:23      [zgłoszenie naruszenia]

j/w
sog
ja nie chcialbym miec dziewczyny/zony ktora kazdemu robila loda, z kazdym spala i byla ogolnie "znana"

1812 - klęska Napoleona pod Moskwą
1912 - katastrofa Titanica
2012 - Mistrzostwa Europy w Piłce nożnej w Polsce i na Ukrainie

Znawca -

BadMad
 Wysłana - 16 kwiecień 2006 14:58     
 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

BadMad
 Wysłana - 16 kwiecień 2006 15:31      [zgłoszenie naruszenia]

ze co spam?Przecież powiedziałem tylko ze mi się temat podoba
Karotka masz chłopaka juz? szkoda pamietam że chciałaś mnie w bramie dorwać lecz teraz już wiem że zostałbym pokrzywdzony

"S*H*O*W* must GO ON..."

slaweh
 Wysłana - 16 kwiecień 2006 15:58      [zgłoszenie naruszenia]

jeśli chodzi o to że moja dziweczyna/żona robiła loda każdemu partnerowi seksualnemu, ale nie puszczała się z każdyn napotkanym, to nie przeszkadza mi to/ nie przeszkadzałoby mi to, przecież ona nie myśli wtedy o tym jak pomysli o niej przyszły mąż tylko o tym żeby było dobrze jej i jej patrnerowi. Co do tego, że nie zrobi loda facetowi którego nie kocha to---->
ludzię bądzmy poważni, choć i tak dużo osob zaglądających na to forum ma koło 18 lat i mniej i pewnie z tego biorą się takiego historie.

robie swoje, ryzyko jest Moje.

ludzie niepijący są zupełnie inni niż ja %-)

Ekspert -

katani
 Wysłana - 16 kwiecień 2006 17:20      [zgłoszenie naruszenia]

slaweh tez tak uwazam-pisalem ze gdyby z kazdym("kazdym napotkanym") to bym takiej nie chcial.bo te ze maiala kilku partmerow seksualnych to samo zycie

Zmieniony przez - katani w dniu 2006-04-16 17:20:33

1812 - klęska Napoleona pod Moskwą
1912 - katastrofa Titanica
2012 - Mistrzostwa Europy w Piłce nożnej w Polsce i na Ukrainie

Znawca -

_MiNiA_
 Wysłana - 18 kwiecień 2006 23:00      [zgłoszenie naruszenia]

Jestem w stałym zwiazku od dluzszego czasu. "Robienie loda" jest dla nas elementem gry wstepnej. Jescze nigdy nie zdazylo mi sie powidziec na to fellatio:), no ale to zalezy od osobowosci kobiety i faceta jak nazywaja sex oralny. Czestotliwosc ow pieszczot zalezy od mojego nastroju, nastroju mojego partnera i innych takich tam czynniko, mysle, ze zdaza nam sie to dosc czest. Osobiscie lubie to robic, ale bez polykania spermy...No i kiedy patrner okzarze mi czulosc, milosc i wdziecznosc, inaczej czuje sie...blee i mnie to obrzydza!

Andromedaa
 Wysłana - 18 kwiecień 2006 23:06      [zgłoszenie naruszenia]

MiNiA Osobiscie lubie to robic (...) inaczej czuje sie...blee i mnie to obrzydza Ja tu widzę jakieś sprzeczności. To w końcu robisz Facetowi loda, bo to lubisz czy robisz, bo musisz i w zamian oczekujesz dowodu wdzięczności z Jego strony ?? Chyba nie powinnaś się zmuszać do czegoś co nie sprawia Ci przyjemności.

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 52 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

A ona robi loda mu...

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52