Autor |
"A ona robi loda mu..." |
|
2M4N
|
|
W zasadzie jeszcze kilka lat temu to nie była to moja ulubiona pieszczota jaką dawała mi kobieta, powodem był brak umiejętności partnerki z którą byłem jakiś czas temu. Niektóre panie są dość niedelikatne podczas tego zabiegu co może nieco zniechęcić partnera. Zwrócenie uwagi kobiecie na tą kwestię jest dość ryzykowne, szczególnie kiedy darzysz ją uczuciem i nie chcesz jej zranić.
Jonks, ćwicz dalej, czekamy na fotorelację
|
|
wodór
|
|
Uważajcie na nieznane drinki
siedzi koleś z dziewczyną w barze. w pewnym momencie ona proponuje:
- kochanie, znam świetnego drinka, może spróbujesz?
on, jako że był koneserem alkoholi, przystał chętnie na propozycje. dziewczyna zamówiła 25-tkę likieru bailey's i 25-tkę soku z limetki. następnie wytłumaczyła mu jak to się pije:
- najpierw wlewasz do buzi bailey's a następnie zaraz potem sok z limetki.
facet uczynił jak mu powiedziała. oto jego wrażenia:
0,3 sekundy: przyjemne, ciepłe uczucie w ustach
0,6 sekundy: poprzez kwasy w soku z limetki zsiada się śmietana w bailey's i w ustach robią sie grudki
0,9 sekundy: kolor jego twarzy upodabnnia się do koloru limetki; połyka wszystko
1,2 sekundy: jego żołądek zgłasza wielką chęć zwymiotowania; on ledwo sie powstrzymuje
3,0 sekundy: ona szepcze mu do ucha:
- ten drink nazywa się "blowjob's revange"
 |
|
|
2M4N
|
|
wodór łap soga
|
|
Michalgd
|
|
Ja joge cwicze nieco dluzej - i nie zebym sie chwalil;) - ale na wydechu powietrza z pluc dosiegam:) Co prawda nie jest to jakas ekstra przyjemnosc, ale jest sie czym pochwalic...
Panie lubiace robic loda - czy lubicie tez final do ust, czy zostawiacie faceta samego sobie w najbardziej goracym momencie "loda"?
Slyszalem, ze sa sposoby na uzyskanie roznych smakow - jest w tym troche prawdy? |
 |
|
|
2M4N
|
|
michałgd SOG leci, trochę to dwuznacznie brzmi
|
|
wodór
|
|
Jak wysmarujesz małego czekoladą albo dżemem to beda różne smaki
 |
|
|
VooDooDoll
|
|
Podobno sok z ananasa lub świeży ananas zmienia sma na słodki. Oczywiscie papierosy, kawa, alkohol, przyprawy, cebula i takie inne zmieniaja smak na nie bardzo teges.
A tak wogóle co do smaku to juz sie wypowiadałam
|
|
wodór
|
|
Potem dziewczyny dopakowane, tyle wysokowartościowego białka to nalepsza kreatyna wysiada
 |
|
|
Wieruszka
|
|
Alez do ust....do ostatniej kropelki, z oblizaniem... . Inaczej, jakby sie to smakowanie partnera, zjadanie go zywcem mialo przejawiac? |
Znawca -
 |
|
|
Wieruszka
|
| Wysłana - 26 styczeń 2005 15:07 Usunięta przez Gosia_p za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|