Autor |
"A ona robi loda mu..." |
|
Andromedaa
|
|
Dzięki za to, że potraficie każdy temat zaspamować  |
Ekspert -
 |
|
|
Daer
|
|
|
|
betta01
|
|
A ja wlasnie lubie jakies czekoladki, jogurty, dzemy itd w lozku ;] albo nutelle
|
Daer
|
|
|
|
betta01
|
|
|
|
kornaas
|
|
Andromedaa :*
Zmieniony przez - kornaas w dniu 2007-02-26 23:40:10
|
Dublinos
|
|
A mojej sie odechcialo...5 lat razem, pierwsze dwa to wszedzie i w kazdej pozycji a potem nagle stop!
Teraz tylko slysze zebym nie naciskal i ze to przyjdzie...od 3 lat(no czasami sie zdazylo - moze z 5-10 razy ale nigdy tak jak wczesniej, do konca) :/
A tak bylo pieknie...ehh. I co ja mam teraz zrobic?? Ciezko nie myslec...
I tak, caluje "po", a do tego cholera co dziennie ma masaz plecow po kapieli... |
 |
|
|
Gumis777
|
|
bo ma innego na boku i juz ci nie potrzebuje
Zmieniony przez - Gumis777 w dniu 2007-02-28 17:38:42
|
Znawca -
 |
|
|
Dublinos
|
|
Gumis777 zeby chociaz tak bylo to bym wiedzial o co chodzi...a tu nic.
Rozmawiamy niby, walkujemy temat i jak nic sie nie zmienialo tak sie nie zmienia.
Kiedys oralny byl obecny przy kazdym stosunku w zasadzie(o ile warunki pozwalaly).Czesto sama wychodzila z inicjatywa.A teraz...ehhh
To juz sie chyba na seksuologa kwalifikuje...
A napisalem przez te posty Wieruszki z pierwszej strony.To wlasnie czuje pieszczac swoja kobiete i tak wyobrazalem sobie to, co ona czuje pieszczac mnie...
Dobra /anonimowe wyrzucanie frustracji off
Wszytkim paniom polecam nie zaniedbywac swoich facetow w tym wzgledzie...to nam potrzebne jak czlowiekowi woda :) 7 dni bez tego i zaczynamy umierac.
Zmieniony przez - Dublinos w dniu 2007-02-28 18:34:11 |
 |
|
|
Daer
|
|
Jeżeli tak jest, to zaczyna się dziać coś nie tak z Waszym związkiem.
Nie mów, że byś wiedział - to oczywiste, widać jak na dłoni, ale człowiek widzieć nie chce, więc nie widzi. Są to różne zmiany zachowania, zwłaszcza w sytuacjach intymnych, ale oczywiście nie tylko.
Wiem to tak ze strony zdradzającej, jak i zdradzanej.
Oczywiście może nie chodzić o zdradę, nie piszę, że to na pewno to, bo za mało napisałeś. poza sferą seksu oralnego nic się nie zmieniło? W sumie mało prawdopodobne, wolę jednak spytać, nim doradzę czy coś stwierdzę.
|