FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 191430 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
A ona robi loda mu... 
[powiadom znajomego]    
Autor "A ona robi loda mu..."   

Tessu
DZIADEK
 Wysłana - 1 marzec 2007 01:57      [zgłoszenie naruszenia]

Prosze wrocic do tematu!

Kiss French, Wear Italian, Drive German

Znawca -

LukRecJa
 Wysłana - 1 marzec 2007 02:06      [zgłoszenie naruszenia]

psiepsiam.

[http://www.youtube.com/watch?v=ksiXn6h-gwo]

Ekspert -

Tessu
DZIADEK
 Wysłana - 1 marzec 2007 02:09      [zgłoszenie naruszenia]

Coz tu powiedziec?Nie mam zadnego doswiadczenia w robieniu lodow

Znawca -

elektra04
 Wysłana - 1 marzec 2007 16:11      [zgłoszenie naruszenia]

tessu* jesli nie masz w tym doswiadczenia to na co czekasz:) zdobywaj dla dobra swojego i partnera:) no chyba ze partnerki..(:P) sprawianie przyjemnosci swojemu mezczyznie jest satysfakcjonujace i daje rowniez mi daje przyjemnosc..;) czuje sie konfortowo jesli wiem ze jest mu dobrze:) przestalabym to robic kiedy poczulabym ze zwiazek z moim partnerem nie ma sensu, kiedy czulabym ze cos sie konczy, albo ze ja chce skonczyc, dlatego moim zdaniem jak lasia przestaje nagle i niby bez powodu to maniana jakas sie szykuje..

Tessu
DZIADEK
 Wysłana - 1 marzec 2007 16:21      [zgłoszenie naruszenia]

Dzieki za porade

Znawca -

elektra04
 Wysłana - 1 marzec 2007 17:02      [zgłoszenie naruszenia]

nie dziekuj tylko lepeij skorzystaj:)

Klose
 Wysłana - 1 marzec 2007 17:15      [zgłoszenie naruszenia]

tessu dobra rada zabieraj sie za niggerów

Daer
 Wysłana - 1 marzec 2007 20:58      [zgłoszenie naruszenia]

Elektro, masz soga za dobre podejści I dlatego Ci powiem, że jeżeli jeszcze nie wiesz, to Tessu nie jest dziewczyną

Możesz odbić soga klikając na "przyznaj sopga" w prawym dolnym rogu mojej wypowiedzi

A co do tematu:

Lody pomagają zajść w ciążę
PAP 17:00

Jedzenie lodów i picie pełnotłustego mleka to dla kobiet, które próbują zajść w ciążę, lepsza dieta niż przetwory z chudego mleka - podaje pismo "Human Reproduction".

Naukowcy z Uniwersytetu Harvarda w Bostonie (stan Massachusetts) zaobserwowali, że istnieje związek między spożywaniem nisko tłuszczowych przetworów mlecznych a brakiem owulacji i ryzykiem niepłodności.

Badania przeprowadzono na grupie 18 tys. 555 kobiet w wieku od 24 do 42 lat, które nie miały wcześniej problemów z płodnością i które próbowały zajść w ciążę lub zaszły w nią w okresie od 1991 do 1999 roku. Co dwa lata naukowcy aktualizowali dane na temat składników diety pacjentek. W ciągu 8 lat problemy z płodnością, związane z zaburzeniami jajeczkowania, stwierdzono u 438 kobiet.

W analizie uwzględniono znane czynniki wpływające na poczęcie, takie jak wiek pacjentek, palenie papierosów, aktywność fizyczna, picie alkoholu, to czy wcześniej rodziły, wskaźnik masy ciała i całkowitą kaloryczność diety.

Okazało się, że w przypadku kobiet, które dziennie jadły minimum dwie porcje niskotłuszczowych przetworów z mleka, ryzyko niepłodności związanej z zaburzeniami jajeczkowania rosło o 85%, w porównaniu z kobietami, które nie jadły nawet jednej porcji takich produktów.

Z kolei, spożywanie jednej porcji pełnotłustego nabiału, zwłaszcza lodów, obniżało ryzyko takiej niepłodności o 27%. Spadało ono tym bardziej, im więcej lodów jadły kobiety. Te, które spożywały minimum dwie porcje lodów na tydzień były o 38% mniej narażone na problemy z zajściem w ciążę, niż kobiety, które jadły lody rzadziej niż raz w tygodniu.

Autorzy pracy podejrzewają, że na płodność mogą wpływać jakieś obecne w nabiale związki rozpuszczalne w tłuszczach. W chudym nabiale jest ich znacznie mniej niż w pełnotłustym, podkreślają.

Zdaniem badaczy, odkrycie to jest o tyle ważne, że zgodnie z aktualnymi amerykańskimi zaleceniami dietetycznymi, dorosła osoba powinna spożywać trzy lub więcej porcji chudego nabiału dziennie. Najnowsze rezultaty wskazują jednak, że ta strategia może być szkodliwa dla kobiet próbujących zajść w ciążę.

Prowadzący badania dr Jorge Chavarro uważa, że dopóki nie uda się zweryfikować wyników jego zespołu, kobiety z tej grupy powinny przestawić się na pełnotłusty nabiał i np. pić tłuste mleko zamiast chudego, czy jeść lody zamiast chudego jogurtu. (reb)

Jak o lodach, to o lodach

[foty.ifd.pl/sb.asp?w=520&p=2/images2009/20090826172846.jpg] :-D

Ekspert -

Klose
 Wysłana - 1 marzec 2007 21:14      [zgłoszenie naruszenia]

oo zjem magnuma z algidy to będę miał iście czarnego dzidziusia <yes>

skreczazz
 Wysłana - 2 marzec 2007 00:38      [zgłoszenie naruszenia]

gratuluje nowemu bojowi mojej bylej ze co wieczor caluje sie z moim ch*jem

ja sie nie wstydze swojego zycia, a ty?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 52 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

A ona robi loda mu...

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52