ja zawsze robie mojemu chlopakowi loda jak sie kochamy,no i najczesciej z polykiem,nie ma nic piekniejszego....... _______________________________ "z frajera mezczyzny nie zrobisz"
hahaha ta wyzej to jo LOL _______________________________ Zycie jedna wielka kurwa , wkolo same małe kurewki :-))
o co ci chodzi _______________________________ "z frajera mezczyzny nie zrobisz"
o nic a o co ma chodzić _______________________________ Zycie jedna wielka kurwa , wkolo same małe kurewki :-))
chodzi o to że zMar szuka całe życie takiej dziewczyny _______________________________ .
aha,ja niestety juz jestem zajeta _______________________________ "z frajera mezczyzny nie zrobisz"
YAMCHA (jamsza ) Zebym taką chciałbym do burdeLu poszedŁ Wiec jak nie wiesz ws3maj sie od głoSu Zmieniony przez - zMar w dniu 2007-08-10 10:24:05 _______________________________ Zycie jedna wielka kurwa , wkolo same małe kurewki :-))
zMar bardzo smieszne _______________________________ "z frajera mezczyzny nie zrobisz"
zMar wyluzuj ze spamem !!! _______________________________ Na ulicy szczerość do koleszki się liczy !!!
Ok sorki MacieJu _______________________________ Zycie jedna wielka kurwa , wkolo same małe kurewki :-))