Autor |
"A ona robi loda mu..." |
|
slime
|
|
Kultura na pewno, ale błędy ortograficzne, w końcu najważniejsze, że koleżanka lubi 6/9, nie bawmy się tu w szkołę... A, jak się tak przyjrzeć bliżej to widać że Szkodnik musiała sobie chyba chlapnąć na odwagę, za nim zdobyła się na swoje wyznanie... i to nie skończyło się na jednym czy dwóch browarkach... Ale za to że ktoś (pewnie nieśmiały) potrzebuje małego dopalacza przed publikacją nie będziemy chyba krytykować...
|
|
Andromedaa
|
|
Nie, nie będziemy.
Poza tym nikt tutaj nigdy tego nie krytykował więc bez przesady  |
Ekspert -
 |
|
|
Tadziker
|
|
Mi mój kumpel mówił, że podczas fellatio wcale nie czuł się tak dobrze i komfortowo. Powiedział, że to głupie uczucie nie móc nic robić i tylko patrzeć się na parrrrtnerkę...
|
Andromedaa
|
|
|
|
slime
|
|
Hmm, jak nie może patrzeć na partnerkę, to niech spróbuje oglądać telewizję...
|
|
ediee
|
|
jak bym nie umiałpatrzeć na partnerke to chyba byłbym sam lub wypadało by ją zmienić |
Specjalista -
 |
|
|
ada6969
|
|
JA robir loda mojemu facetowi przewaznie gdu ptrzebuje odpręzenia:) po cieżkim dniu itp.,kiedy mam sama ochote mu zrobic.a co do tego jak czesto to perawie codziennie a w gorszym przypadku co 2-3dni ale rzadko tak jeste(zdaza si erowniez kilka razy dziennie.lubie to robic i on to bardzo lubi oczuwiscie:PP
|
MoonSp
|
EQUILIBRIUM
|
| Wysłana - 25 sierpień 2007 22:22 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
KoZiK
|
| Wysłana - 26 sierpień 2007 16:59 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Tadziker
|
| Wysłana - 26 sierpień 2007 23:24 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|