Autor |
"A ona robi loda mu..." |
|
halinka__
|
|
|
|
Karolson
|
|
|
|
LukRecJa
|
|
|
|
iwonka_87
|
|
Halinka to gitez
|
|
KoZiK
|
| Wysłana - 18 kwiecień 2008 18:49 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
yo3k
|
|
halinka, i tak macie myslec wszystkie;) namawiaj kolezanki hehe;)
moja ex tez tak miala, jak juz sie rozkrecala mialem dobzre 3 dni pod rzad;) hehehe
|
Tilda
|
|
Przebrnęłam przez cały temat
Powiem szczerze, że sporo mi to dało. Aktualnie nie mam chłopaka, ale z poprzednim coś mnie powstrzymywało od seksu oralnego. A teraz poczytałam co piszecie, jaką to daje przyjemność i ile kobiet to robi... na dobrą sprawę jestem za i to bardzo
Od jakiegoś czasu podczytuję sfd, ale działy dieta/ćwiczenia, teraz dopiero tu zajrzałam i musze przyznać, że dla dziewczyny to swietna sprawa tak zobaczyć od podszewki jak faceci postrzegają pewne sprawy, pozbyłam się obaw... teraz tylko czekać aż facet się znajdzie (nie,to nie oferta matrymonialna) |
 |
|
|
kempa15
|
|
brawo dla Ciebie... chłopaka nie trudno ,,odkryć'' za to z wami... DUŻO gorzej!! |
 |
|
|
panienka69
|
|
Tilda gratulujemy podejścia:) też miałam obawy, ale po pewnym czasie jakbym "dojrzała", i sama chciałam sprobować, i zrobiłam mojemu facetowi miłą niespodziankę :)
no chyba nie muszę dodawać, że niespodzianka na stałe weszła w nasze życie i kręci zarówno jego jak i mnie:)
Zmieniony przez - panienka69 w dniu 2008-04-29 22:12:53 |
 |
|
|
radish
|
|
|