FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 191087 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
A ona robi loda mu... 
[powiadom znajomego]    
Autor "A ona robi loda mu..."   

nada86
 Wysłana - 5 marzec 2009 00:25      [zgłoszenie naruszenia]

hehe...

Może powiem tak że jakoś z wcześniejszymi kolesiami tego nie lubiałam...a z moim teraźniejszym to muszę przyznać że lubie to robić
Najczęściej to ma lodzika wtedy kiedy mam okres,a wiadomo że pukać się chce to mu tak ulżyć mogę i robie to bardzo chetnie, w sumie to On sie nawet mnie nie prosi czy cos, sama jakoś tak...CHCĘ tym bardziej ze wiem że On to lubi i że sprawiam mu przyjemność.
Oczywiście lodzika chętnie zrobię nie tylko w czasie mojej niedyspozycji, lubie też np. w aucie nie wiem czemu ale mnie to kręci jak On samochód prowadzi haha

I nie wiem, może jestem dziwna ale ja odczuwam z tego satysfakcję, chociaż wiem że niektóre dziewczyny by do buzi nie wzięły bo się czują poniżone czy coś...

Boże...jakiś lachociąg się ze mnie zrobił

Daer
 Wysłana - 5 marzec 2009 00:34      [zgłoszenie naruszenia]

nie wiem czemu ale mnie to kręci jak On samochód prowadzi haha

Ogólnie to fajnie że się dobrze ze sobą czujecie i w ogóle, ale to akurat odradzam - nie chciałbym ucierpieć w wypadku samochodowym spowodawnym rozproszeniem kierowcy...

Ale poza tym sog

Zmieniony przez - Daer w dniu 2009-03-05 00:34:43

[foty.ifd.pl/sb.asp?w=520&p=2/images2009/20090826172846.jpg] :-D

Ekspert -

WiemTo
 Wysłana - 5 marzec 2009 00:38      [zgłoszenie naruszenia]

I takie kobiety się lubi

Połykasz?

Brothers! Sisters! One day we will be free!

Specjalista -

nada86
 Wysłana - 5 marzec 2009 00:52      [zgłoszenie naruszenia]

Hm no może nie do końca jasno sie wyraziłam...lubie jak On prowadzi i mnie to jara tak bardzo ze mam ochote mu zrobic ..i robie ale nie w trakcie jazdy hehe
Po prostu w samochodzie

I tak, połykam..no przecie nie wypluje

Daer
 Wysłana - 5 marzec 2009 00:57      [zgłoszenie naruszenia]

Cieszy mnie że nie w trakcie jazdy

A z tym połykaniem - niestety nie każda dziewczyna tak patrzy.

Ekspert -

WiemTo
 Wysłana - 5 marzec 2009 01:08      [zgłoszenie naruszenia]

A z tym połykaniem - niestety nie każda dziewczyna tak patrzy.

To prawda. Bogatym połykają, biednym wypluwają.

Brothers! Sisters! One day we will be free!

Specjalista -

Strzygg
 Wysłana - 5 marzec 2009 01:28      [zgłoszenie naruszenia]

Ja nie połkłabym bez względu na grubość portfela. Po prostu mnie to brzydzi, nie wiem czemu faceci są tak zakręceni na punkcie połykania

Daer
 Wysłana - 5 marzec 2009 10:57      [zgłoszenie naruszenia]

Bo to bardzo przyjemne, a poza tym to, jakby to ująć, "świadectwo akceptacji".. To niezupełnie to słowo, ale świadomość, że dziewczyna nie "brzydzi" się czegoś, cieszy się moją przyjemnością - to naprawdę miłe.
Zresztą czy nie czułabyś dyskomfrtu, gdy podczas pieszczot oralnych facet odsunąłby się, bo nie lubi smaku/zapachu zbyt podnieconej cipki?

Ekspert -

nada86
 Wysłana - 5 marzec 2009 11:43      [zgłoszenie naruszenia]

No mi się wydaje że gdybym była kolesiem to by mi zaj przykro było że laska robi robi robi, ja sie spuszczam a Ona leci do kibla albo na ziemie wypluwa taka zniesmaczona

To tak w drugą stronę... ja np. nie chciałabym żeby mi facet powiedział "Idź se umyj broche właśnie w tej chwili bo mam ochotę se liznąć"
łohohoho

Rasssi
 Wysłana - 15 maj 2009 18:34      [zgłoszenie naruszenia]

eh... jak tak czytam to co pisaliście to aż mam ochotę spróbować tej przyjemności
Ja jestem jeszcze dziewicą tak jak większość moich przyjaciółek ostatnio powiedziałam jednej ze z chęcią zrobiłabym chłopakowi loda one sie na mnie dziwnie popatrzyły i powiedziały że by czegoś takiego nie zrobiły. One się brzydzą a ja nie wygląda na to że jestem inna. Oj ja mam czaem wielką ochotę spróbować czegoś takiego/ doświadczyć tego. Myśle ze jestem juz do tego przygotowana ... Ja nigdy się nie brzydziłam tego ani nic. Morzna powiedzieć że jest to moim marzeniem i chłopakowi któremu będę to robiła będę starała się jak najbardziej mu dogodzić. Będę traktowała swój pierwszy raz jak coś wspaniałego coś na co bardzo długo czekałam, o czy bardzo marzyłam.

Podoba mi się to jak dziewczyny piszą o robieniu loda. Czuję się wtedy taka niespełniona że jeszcze nie spróbowałam czegoś co podobniesz jest tak przyjamne

tylko o tym marzę ...

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 52 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

A ona robi loda mu...

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52