Autor |
"A ona robi loda mu..." |
|
flight
|
|
jestem chętny |
 |
|
|
Rasssi
|
|
Dobrze wiedzieć
eh.. ja ich nie rozumiem mają problem czy tam obrzydzienie a ja wręcz przeciwnie bardzo tego pragnę. Jestem inna...
|
2nite
|
|
Rasssi a masz juz chlopaka?
bo jesli NIE, to poczekaj z tym na tego odpowiedniego, a bedziesz miala pewnosc, ze ze swoim pozytywnym nastawieniem, checia nauki, zrobisz to najlepiej, a on bedzie wniebowziety.. no i wzbogaci to wasz zwiazek :)
|
ciekawa17
|
|
a czemu mam wrazenie ze rassi ma 14 lat??
i zajeżdza prowokacją |
 |
|
|
medoff
|
|
Nooo to ja się w tym temacie nie wypowiem, bo chyba większość zna moje zdanie na ten temat  |
 |
|
|
mmaassoonn
|
|
a czemu mam wrazenie ze rassi ma 14 lat??
i zajeżdza prowokacją
dlaczego? wykazuje dobre podejście, jej sprawa <Yes> |
Ekspert -
 |
|
|
ciekawa17
|
|
dziewica a loda chce zrobic i to nie wiadomo komu, dobre podejscie to nie jest. |
 |
|
|
mmaassoonn
|
|
|
|
Daer
|
|
W zasadzie to czasem nużące są te hasła "to prowokacja" - wypowiedź na temat, bez wulgaryzmów, sensowna... Lepsza od wielu innych, które jednak mają tę cechę, że nikogo nie oburzają.
Znałem jedną dziewczynę, która była dziewicą, i była chętna do stosunków oralnych conajmniej od kiedy tylko Ją poznałem, i to stosunków oralnych do końca. Bez problemu mogę uwierzyć, że nie była ani jedyna w Polsce, ani jedyna na świecie Różni ludzie, różne poglądy, różne potrzeby, etc. Niezależnie od tego, czy Rassi to naprawdę taka osoba, czy ktoś 'prowokuje'.
|
|
Rasssi
|
|
eh.. ja nie mam 14 lat. miło.
Widzę że muszę jeszcze poczekać na kogoś odpowiedzniego z którym mogłabym spełnić moje marzenie, bo jak na razie nie spotkałam chłopaka z którym chciałabym stracić dziewictwo czy zrobić loda. Jeszcze chwile poczekam i zapewne wam tu napiszę jak było