FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 191458 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
A ona robi loda mu... 
[powiadom znajomego]    
Autor "A ona robi loda mu..."   

VooDooDoll
 Wysłana - 25 styczeń 2005 17:45        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Pytanie do wszystkich współżyjacych, pozostajacych w mniej lub bardziej stałym związku ( chodzi mi o wykluczenie odpowiedzi- jak cos wyrwę na dyskotece to mam loda co tydzień ). Oczywiscie jeśli ktos jest teraz sam a miał wczesniej doswiadczenia w stałym związku, to również zalicza sie do kategorii regularnie współżyjacych
Czy wasza dziewczyna robi wam loda? Czy ładnie nazywając fellatio? Jeśli tak, to jak często? Czy jest to przyjemnosć zarezerwowana na specjalne okazje? Czy po prostu element gry wstępnej? A moze odmawia? Dlaczego?
Oczywiscie panie tez proszę o wypowiedź. Czy wogóle robicie? Jeśli tak to jak często? Jesli nie, to dlaczego?
No i pytanie wyłacznie do pań: czy sprawia wam to przyjemnosć? Panów nie pytam bo odpowiedź jest oczywista...

Specjalista -

TURBOX
 Wysłana - 25 styczeń 2005 18:10      [zgłoszenie naruszenia]

na ostatnie pytanei to wiadomo...hehe...rzecz oczywista
a z lodem to jest tak...niejest zarezerwowany na żadne specjalne okazje ale też dziewczyna nierobi mi go za każdym razem kiedy się kochamy!
Jeśli mamy sposobność, czas....to owszem...a jeśli musimy szybko się zbierac...np. w samochodzie no to szybciej przechodzimy do rzeczy
Czasem jest tak że właśnie do seksu skłania mnie Klaudia poprzez te pieszczoty
Mówi że lubi to robić....jej też w jakiś sposób sprawia to przyjemnośc...(niewiem jak bo ja nie kobiet ale pewnie widząc mnei szczęśliwego i onma jest ) robi...kiedy ona chce....chociaż kiedy wkraad się co "ostrzejszego" do naszego zwiazku czasem jej rozkazuje

ps.
miałem wcześniej partnerkę która robiął to zawsze....zawsze od tego się zaczynało i też było miło....

rzecz gustu ..heh...ale niewiem czy wytzrymałbym bez

Zmieniony przez - TURBOX w dniu 2005-01-25 18:12:19

...a życie się kręci powyżej 4 tyścięcy!
idealna kobieta potrafi robić 70 rzeczy -----> 69 i gotować :)

Busterje
 Wysłana - 25 styczeń 2005 18:35      [zgłoszenie naruszenia]

a ty powiedz vudu jak to u ciebie z tym tematem jest ?
// wiem ze niejestes pan no ale sie wypowiedziec mozesz

Zmieniony przez - Busterje w dniu 2005-01-25 18:36:17

Ouch Dream Team
Bunny Kozak Team
If I wait to wake you I'll never ask you Would you take my hand? In the deepest end Would you stay and drown in me?

Specjalista -

Wieruszka
 Wysłana - 25 styczeń 2005 18:36      [zgłoszenie naruszenia]

Lubie...bardzo lubie, jak najczesciej, zawsze...To nie jest tylko element gry wstepnej...to czesto jest final, cel sam w sobie, a nie tylko droga do celu.

Lubie, bo dopiero w ustach moge poczuc smak swojego partnera, jego najintymniejszy zapach. Ja go biore, ja go posiadam w trakcie tego cudownego aktu. To jest swiadome posiadanie...bo angazuje wszystkie swoje zmysly...obserwuje uniesienia, poruszenia, nasluchuje jak tetni, dotykam tak jak chce, czym chce...o samku i zapachu juz pisalam..
Biore go w posiadanie panujac nad kazdym poruszeniem jezyka, przesunieciem ust...tak jak on tego pragnie, albo tak jak ja mam na to ochote...

Nawiazujac do Twojego postu o niewiescie VodoDoll, wspomne o etymologii slowa femina. Oznacza ona te, ktora ma mniej wiary...ale oznacza takze te, ktora ssie, jezykoznawcy tlumacza to, dla zachowania poprawnosci politycznej jako samica ssaka...ale ja, jak to ja wiem swoje...

Znawca -

Gumis777
 Wysłana - 25 styczeń 2005 18:38      [zgłoszenie naruszenia]

American Dream !!! (ten zly) Umoralniacz no.1
--------------------------------
Kiedys dalbym sobie za nia reke obciac.. i wiesz co? I bym teraz k*rwa nie mial reki. %-)

Znawca -

VooDooDoll
 Wysłana - 25 styczeń 2005 18:40      [zgłoszenie naruszenia]

U mnie jak jest?
Tak często jak mam ochotę

Specjalista -

Vievioor
 Wysłana - 25 styczeń 2005 18:41      [zgłoszenie naruszenia]

"No i pytanie wyłacznie do pań"

Dlaczego tylko do pań? W dzisiejszym świecie nic nie wiadomo

"Uroda kobiet jest formą władzy"

VooDooDoll
 Wysłana - 25 styczeń 2005 18:43      [zgłoszenie naruszenia]

Niby tak, ale kto na naszym supertolerancyjnym forum przyzna się, że lubi robić loda?
Oczywiscie mówię tu o uzytkownikach płci męskiej...

Specjalista -

TURBOX
 Wysłana - 25 styczeń 2005 18:48      [zgłoszenie naruszenia]

wieruszka ładnie to opisała hehe
zapytam dziś mojej dziewczyny ... niech mi to opisze
bo z męskiej strony całkiem inaczej to wygląda....przyjemnośc niedoopisania...a ciekawe jak z kobietą....dziś z nią porozmawiam

...a życie się kręci powyżej 4 tyścięcy!
idealna kobieta potrafi robić 70 rzeczy -----> 69 i gotować :)

INSOMNIA
 Wysłana - 25 styczeń 2005 19:30     
 Usunięta przez Gosia_p za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

Fuckmaster
 Wysłana - 25 styczeń 2005 19:39     
 Usunięta przez Gosia_p za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 52 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

A ona robi loda mu...

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52