Autor |
"A ona robi loda mu..." |
|
VooDooDoll
|
|
Wysłana - 25 styczeń 2005 17:45 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Pytanie do wszystkich współżyjacych, pozostajacych w mniej lub bardziej stałym związku ( chodzi mi o wykluczenie odpowiedzi- jak cos wyrwę na dyskotece to mam loda co tydzień ). Oczywiscie jeśli ktos jest teraz sam a miał wczesniej doswiadczenia w stałym związku, to również zalicza sie do kategorii regularnie współżyjacych
Czy wasza dziewczyna robi wam loda? Czy ładnie nazywając fellatio? Jeśli tak, to jak często? Czy jest to przyjemnosć zarezerwowana na specjalne okazje? Czy po prostu element gry wstępnej? A moze odmawia? Dlaczego?
Oczywiscie panie tez proszę o wypowiedź. Czy wogóle robicie? Jeśli tak to jak często? Jesli nie, to dlaczego?
No i pytanie wyłacznie do pań: czy sprawia wam to przyjemnosć? Panów nie pytam bo odpowiedź jest oczywista...
 |
|
|
TURBOX
|
|
|
|
Busterje
|
|
a ty powiedz vudu jak to u ciebie z tym tematem jest ?
// wiem ze niejestes pan no ale sie wypowiedziec mozesz
Zmieniony przez - Busterje w dniu 2005-01-25 18:36:17
Specjalista -
 |
|
|
Wieruszka
|
|
Lubie...bardzo lubie, jak najczesciej, zawsze...To nie jest tylko element gry wstepnej...to czesto jest final, cel sam w sobie, a nie tylko droga do celu.
Lubie, bo dopiero w ustach moge poczuc smak swojego partnera, jego najintymniejszy zapach. Ja go biore, ja go posiadam w trakcie tego cudownego aktu. To jest swiadome posiadanie...bo angazuje wszystkie swoje zmysly...obserwuje uniesienia, poruszenia, nasluchuje jak tetni, dotykam tak jak chce, czym chce...o samku i zapachu juz pisalam..
Biore go w posiadanie panujac nad kazdym poruszeniem jezyka, przesunieciem ust...tak jak on tego pragnie, albo tak jak ja mam na to ochote...
Nawiazujac do Twojego postu o niewiescie VodoDoll, wspomne o etymologii slowa femina. Oznacza ona te, ktora ma mniej wiary...ale oznacza takze te, ktora ssie, jezykoznawcy tlumacza to, dla zachowania poprawnosci politycznej jako samica ssaka...ale ja, jak to ja wiem swoje... |
Znawca -
 |
|
|
Gumis777
|
|
|
Znawca -
 |
|
|
VooDooDoll
|
|
U mnie jak jest?
Tak często jak mam ochotę
|
|
Vievioor
|
|
|
|
VooDooDoll
|
|
Niby tak, ale kto na naszym supertolerancyjnym forum przyzna się, że lubi robić loda?
Oczywiscie mówię tu o uzytkownikach płci męskiej...
|
|
TURBOX
|
|
|
|
INSOMNIA
|
| Wysłana - 25 styczeń 2005 19:30 Usunięta przez Gosia_p za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Fuckmaster
|
| Wysłana - 25 styczeń 2005 19:39 Usunięta przez Gosia_p za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|