Kto w to gra??? Malo znana giera, ale darmowa i naprawde za***ista. Ona jest darmowa, bo zrobili ja zolnieze amerykanskiej armi. Wymagania ma troche gorsze niz Doom 3, wiec graf niezla.
ja grywam, od pewnego czasu nosilem sie z zalozeniem takiego tematu, mam klan z kumplami ale obecnie nie gramy, chyba od wrzesnia zaczniemy konkrety (liga i pozadna strona) a jak nie wyjdzie to bede pykal w pojedynke
ja gra³em jaki¶ czas temu, ale mi sie cos z kompem zrobi³o i gra nie chce sie odpaliæ, gierka naprawde fajna, tylko ja dupa jestem do takich gier i szybko konczy³em rozgrywke pare go¶ci jednak sprz±tne³em
Bo Trza Miec Jaja A Nie Wydmuszki %-)
=Przysz³y moderator wszystkich moderatorów= %-)
MOIM NA£OGIEM TE BARWY ZIELONE
>>>>>TYLKO RADOMIAK<<<<<
Ja gralem kiedys w AA, ale szybko skonczylem i wrocilem do jedynej gry, ktorej jestem wierny od prawie 2 lat - Enemy Territory :) Po wszelkie info zapraszam na [www.enemyterritory.pl] lub [www.enemy-territory.com] . Jezeli bedziecie szukac jakiegos klanu - stronka mojego odzialu - [www.inv.up.pl]