Autor |
"Amerykanie to naprawde tępy naród" |
|
Szubiii
|
|

W co ten 7 latek ja pocalowal?? <lol>
|
|
czanymotyl
|
|
|
|
perlo
|
|
|
|
rafee
|
|
ja kiedys czytalem, ze Polak w stanie (chyba) Teksas kąpał swoją corke bez obecnosci zony, a ze dziecko bylo ponizej 7 roku zycia (chyba) to zostal posadzony o pedofilie.
Tam sa jakies po***ane przepisy, ze np dziecko plci zenskiej nie moze byc do ktoregos roku zycia kapane/myte przez rodzica drugiej plci bez obecnosci matki.
Tak czy inaczej CZESKI FILM
|
|
Ignatus
|
|
"7. W Texasie uprawianie seksu oralnego i analnego przez dwóch mężczyzn jest prawnie zabronione! Przepis nie dotyczy jednak par heteroseksualnych!"
Z tym sie zgadzam, reszta to totalny debilizm i idiotyzm nie do pojecia
|
|
czanymotyl
|
|
ktos tu na insomnii ma podpis, iz w washington jest zabroniony sex z dziewicą
|
|
ferry
|
|
a ameryka to taki wolny kraj wiec watpie czy bylyby tam takie przepisy z reszta sa mocno przesadzone
i skąd o tym wiesz? z telewizji?
nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz |
Ekspert -
 |
|
|
matyldaprj
|
|
A mi się wydawało,że to Anglia jest szalenie konserwatywna!
Np. w stanie Illinois zabroniony jest seks z prostytutkami.Polak złapany w domu publicznym,czy nawet zwykłym "salonie masażu" od razu dostaję deportację,zaś panie idą do więzienia.
 |
|
|
nioonia
|
|
a ameryka to taki wolny kraj wiec watpie czy bylyby tam takie przepisy z reszta sa mocno przesadzone
i skąd o tym wiesz? z telewizji?
nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz
zebys wiedzial ze z telewizji i z ksiazek przygodowych bo skad? nie bylam tam a to "ameryka to taki wolny kraj" to bylo troche ironiczne. widze ze zawsze musisz sie przyczepic do moich slow hehe |
Znawca -
 |
|
|
debra
|
|
bo ameryka to wcale nie wolny kraj, tam jest gorzej niz w jakim kolwiek panstwie europejskim pod wzgledem liberalizmu, w niektorych mistach np. nie mozna pic alkoholu, a poza tym tam prawo nie jest ustalone w przepisach takich jak u nas ze jak np kodeks karny czegos nie zabrania to mozna to robic, tylko przepisy sa ustanawiane na podstawie sytuacji ktore sie juz wydarzyly i ktore byly sadzone, a pozniej jest to zapisywane w ustawach wiec skoro jest prawo zabraniajace strzelania gdy partnerka przezywa orgazm to pewnie jakis gosc to zrobil:P |
 |
|