Z mojego doswiadczenia wiem,ze wiele kobiet(tak samo jak wielu mezczyzn)nie urawia seksu analnego,gdyz boja sie porazki,wstydu zwiazanego z zapachem jaki ewentualnie mialby sie wydobywac podczas stosunku.Ja sama tez sie tego balam,nie samego bolu,ale zapachu i dyskonfortu.Jednak w rzeczywistosci bylo zupelnie innaczej i mile sie zaskoczylam.Nie zawsze jest on "czysciutki",bo nie ma co ukrywac-to jest dupa,ale moim zdaniem to zalezy od zwilzaczy jakie uzyjemy.Uwielbiam seks analny,bo wtedy osiagam niesamowicie mocne orgazmy,jednak moj maz dal sie tylko raz,czy dwa razy namowic na ten sport.Znam wiele kobiet,ktore tez lubia seks analny i nie maja z nim wiekszych problemow.Moim zdaniem wszystko zalezy od faeta i jego podejscia.
no zgadzam sie z jedna z pierwszych odpowiedzi najlepiej sobie pomysleć jakby komuś z was ktos pakowal pale w tylek, to boli i to czasem bardzo. zgadzam sie, że po pewnym czasie, jak sie troche bedzie probowalo to juz tak nie boli, ja osobiscie tego strasznie nie lubie, ale nie neguje tych których to kreci. Ja sie w każdym razie na coś takiego nie zgadzam, dlaczego? dlatego ze sory bardzo ale macie gdzie go wkladac to po co pchac go do tylka, ani to dla was przyjemne ani dla nas specjalnie komfortowe, a jak by nie bylo jest inne miejsce raczej specjalnie do tych celow przeznaczone, i w dodatku ladnie pachnie, jest ciepłe miekkie i w ogole, to po co sie pchac gdzie indziej? źle wam tam czy co? anal mnie nie kreci bo dla mnie nie jest przyjemny, ja uwielbiam normalny sex, w kazdej mozliwej pozycji w kazdym dziwnym miejscu, z gadzetami, no...czego dusza zapragnie teraz mozna wymyslac, ale nie bede sie rozgadywac pozdro dla wszystkich
witam
chcieliscie zeby jakas kobieta wypowiedziala sie na temat seksu analnego wiec sie wypowiadam :)
ogolnie z seksu analnego kobieta nie czerpie takiej przyjemnosci jak z seksu normalnego, chodzi tu o doznania fizyczne, ale jesli ktos ceni sobie rowniez doznania psychiczne to czasem mozna sobie pozwolic na taki hardcore
mowie tu oczywiscie o wlasnych doswiadzceniach, z moim facetem czasem lubimy sie pobawic inaczej i nie ma zadnego "fuu" tak jak to niektorzy niedoswiadczeni panowie pisza..
Kobieta musi po prostu sama wiedziec kiedy moze to zrobic a kiedy nie i wtedy nie ma zadnego krecika heheh
a rada dla pan - jak jestes w pelni rozluzniona i masz zaufanie do swojego faceta, to nie boli ;) (nie mowie tu o pierwszym lepszym bo tacy u mnie wogole nie wchodza w gre)
wiec radze sprobowac
pozdrawiam
aa no i to nie jest kozakowanie przez net heheh mowie po prostu jak jest wedlug mnie, z wlasnego doswiadczenia
a jesli ktos lubi sex na ostro to psychicznie to jest odlot ns maksa
Jestem facetem, i faktycznie z kobietami jest różnie odnośnie sexu analnego. Najważniejsze jest podejście kobiety do tematu, jeśli to mamy za sobą, to druga sprawa jest on zdecydowanie trudniejszy od zwykłego kochania dlatego dla większości dziewczyn jest on nieprzyjemny bo dużo zależy tu od mężczyzny. Podstawą jest stały partner i dobre warunki. Mężczyzna nie może kobiety poganiać musi być cierpliwy delikatny może to zająć nawet miesiąc zanim będzie można się pokochać z dziewczyną analnie. I teraz najważniejsze drodzy panowie przez ten miesiąc staramy się rozmasować pupę dziewczyny łącząc to z pieszczotami i normalnym kochaniem tak aby naturalne było dla jej ciała że jest to przyjemne i łączy się z przyjemnością i stopniowo rozluźniamy mięśnie pupy, każda kobieta jest inna i z jedną może zejść się miesiąc druga już po 2 tygodniach będzie gotowa. Druga ważna rzecz jeśli już się kochacie analnie na początku nie szarżujemy dajemy dziewczynie oswoić się z tym uczuciem i przez kilka pierwszych razów trzeba być bardzo delikatnym oraz robić odstępy co najmniej kilkudniowe. BHP przed kochaniem dziewczyna musi umyć pupę oraz użyć tzw. gruszeczki jest to bardzo ważne z punktu widzenia higienicznego oraz psychicznego dla kobiety bo w wielu wypadkach boją się one że mogą nas czymś ubrudzić. Zawsze należny używać lubrykantów do tego przeznaczonych dla wielu kobiet zwykła oliwka lub wazelina jest za "tępa" i może wywołać ból, osobiście używam "Anal lube" jest stosunkowo drogi jednak w mojej opinii jest on najlepszy. Podsumowując uważam z moją ukochaną że ten rodzaj sexu jest przyjemny dla obydwu stron i sama domaga się tego typu kochania. Z drugiej jednak strony złe podejście mężczyzny w wielu kobietach budzi niechęć do sexu analnego.