Autor |
"Anal - dlaczego kobiety go tak nie lubia...?" |
|
i_like_sex
|
|
kiedyś gdzieś słyszałam "każda kobieta lubi seks analny, tylko wiekszosc z nich jeszcze o tym nie wie". mi osobiscie nie spieszy sie o tym przekonywac, normalny seks jest bardzo ok :D moze za jakis czas, jak sie zacznie wkradac monotonia, bedziemy z narzeczonym kombinowac i wprowadzac jakies urozmaicenia.
Zmieniony przez - i_like_sex w dniu 2011-04-26 15:34:36 |
 |
|
|
Inezz
|
|
Tak można o wszystkim powiedziec.
|
shineonyou
|
|
On namawiał tym bardziej nie chciałam i odmawiałam i mu powiedziałam że ta dziurke to trzymam na "po ślubie" i jak już to dopiero mężowi dam hahaha oł maj gad co za *****ny tekst
nada ten tekst wcale nie jest taki *****ny
na takie akcje trzeba sobie zasłużyć, lub miec spejalne przyzwolenie
|
Angel...
|
|
Zmieniony przez - Angel... w dniu 2011-04-29 13:18:29 |
Ekspert -
 |
|
|
ullenka
|
|
Panie lubią, jesli panowie potrafią... dobry lubrykant ( za te na bazie siklikonu trzeba zapłacic ok. 50 zł, ale sa sto razy lepsze niz te na bazie wody) jest bardzo pomocny, ale najpierw trzeba pania przygotowac, a nie pakowac sie na chama. Dla mnie jest to ratunek, kiedy nie moge kochac sie klasycznie i świetny element długich weekendowych wieczorów, kiedy wiem, że rano nie musze nigdzie wstawać |
 |
|
|
pjard
|
|
są takie, które lubią i takie, co nigdy Ciebie w czoko nie wpuszczą... jak z oralem...
|
Andromedaa
|
|
ullenka, możesz pisać w bieżących tematach i darować sobie odświeżanie starych postów ?? |
Ekspert -
 |
|