Autor |
"Anal - dlaczego kobiety go tak nie lubia...?" |
|
aniolek85
|
|
Ło rety i czym tu dyskutować, jednych kręci to innych tamto itd. każdy ma swoje upodobania i gust a o gustach podobno sie nie dyskutuje
|
Daer
|
|
No jeżeli ktoś tak "od razu" to nie dziwne, że boli i że potem dziewczyny na samo wspomnienie narzekają.. A że to kwestia psychiki/estetyki - no cóż, ja sam zawsze byłem przeciwny, uważałem, że to nienaturalne.. I w sumie nadal uważam, że to nienaturalne, jednak raz na jakiś czas można ta urozmaicić "życie seksualne".
W każdym razie jeżeli chciałbyś spróbować seksu analnego, to najpierw przygotuj swoją dziewczynę zarówno fizycznie jak i psychicznie. Niech najpierw oswoi się z pieszczeniem tej części ciała, sprawdź, czy to sprawia Jej przyjemność (proszę mi tu nie mówić o udawaniu jak się z kimś jest i się kogoś kocha to raczej się mówi sobie pewne rzeczy), jak tak to możesz wzmagać pieszczoty. Pamiętaj, by dbać o to, by nic Jej nie bolało, jak zaboli od razu przestań, na jakiś czas przewij pieszczenie. Pamiętaj o nawilżeniu (wystarczy ten płyn z pochwy ) i delikatności, pamiętaj, że nim do takich pieszczot dojdziesz najpierw "zajmij się" resztą ciała dziewczyny. Po jakimś czasie (mówię o dniach, tygodniach) można bez wachania spróbować seksu analnego, jeżeli oboje będziecie chcieli. Na pewno Jej bólu nie sprawisz. Aha, pamiętaj o anatomii tej częsci ciała, o zwieraczach (trzeba bardzo powoli i z wyczuciem "działać", przynajmniej z początku)
Taki mały poradnik
|
|
OLcia w-w
|
|
zasadniczo jestem skłonna do poswięcen ale
kurcze pewnych barier sie nie przekracza !!!
i hehehe a zresztą co ja bede pisac jak ktos lubi to jego sprawa
jak ktos lubi zwieracze to zycze powodzenia
i smacznego
 |
|
|
OLcia w-w
|
|
|
|
aniolek85
|
|
|
|
VooDooDoll
|
|
"Pewnie ejakulacja tez jest dla Was obrzydliwa, mimo ze jest to plyn ustrojowy rownie czysty co mleko matki!"
Ale bzdurzysz...
Poczytaj troche, zanim wyjedziesz z takim tekstem... Pozatym nie o tym tu rozmawiamy Panie Wiem Wszystko
|
|
Placek
|
|
niech to jasny gwint co za posty LOL LOL LOL !!!! |
 |
|
|
Busterje
|
|
oni to lubia
Specjalista -
 |
|
|
penthaus
|
|
Dziewczyny ze spokojem i przyjemnoscia mowiyscie o sexie podczas okresu, a z taki niesmakiem prawicie na temat sexu analnego..dziwne to troche. tak jak dla mnie pierwsza rzecz jest zupelnie nie do przyjecia i nie do przejscia( z punktu widzenia mojego i partnerki), tak druga jest bardzo przyjemnym doznaniem zarowno dla mezczyzny jak i kobiety...wiem to z doswiadczenia
|
Bahamut
|
|
dobra nie ważne
Zmieniony przez - Bahamut w dniu 2004-12-22 01:11:50