Penthaus - popieram, zgadzam się w 100% (co do seksu analnego i w trakcie miesiączki), sog.
"zresztą jakis czas temu na anatomii, profesor wykładał nam o mięsniach zwieraczy
zarówno wewnętrznych jak i zewnątrznych
hahahaha "
-->> To każdy wie, nie trzeba mieć wykładów z anatomii;- Z tego też powodu mówiłem, że trzeba z początku delikatnie i powoli, bo najpierw musi "ustąpić" pierwsza para, a potem druga. To, że już trochę wsunięto nie jest równoznaczne z brakiem ryzyka zadania bólu (z początku). Znaomość anatomii to podstawa
I absolutnie nie rozumiem tego "smacznego", "mniam" czy "apetycznie" - przecież nie o jedzeniu mówimy.. A seks analny to nie kwestia lubienia czy nielubienia zwieraczy..
"zresztą co ja bede pisac jak ktos lubi to jego sprawa"
-->> Dokładnie Co kto i z kim robi w sypialni to jego sprawa
sorry zapomniałam ze w zyje w kraju ludzi wykształconych ponadprzeciętnie, i budowe jelit, zwieracze, cala perystaltyke a pewnie i całą anatomie mają w jednym paluszku
Jesli chodzi o "smacznego" - moze jestem mało postępowa, moze potrzebuje innego rodzaju wrazen ale nie kręci mnie to
"Dokładnie Co kto i z kim robi w sypialni to jego sprawa "
właśnie tak
ja nie próbowałam
Hail Gods Of War
"sorry zapomniałam ze w zyje w kraju ludzi wykształconych ponadprzeciętnie, i budowe jelit, zwieracze, cala perystaltyke a pewnie i całą anatomie mają w jednym paluszku"
No w sumie może przesadziłem - ja swego czasu szykowałem się na medycynę i się uczyłem róznych takich rzeczy, zresztą anatomia człowieka zawsze mnie interesowała No i na Discovery ogladałem Ale chyba masz rację, nie każdy to wie, mea culpa.
"Jesli chodzi o "smacznego" - moze jestem mało postępowa, moze potrzebuje innego rodzaju wrazen ale nie kręci mnie to"
Rozumiem, że Cię nie kręci, ale nie rozumiem czemu Ci się to z jedzeniem kojarzy